קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

קישואים וקרמל קיש בצל

קישואים וקרמל קיש בצל
קישואים וקרמל קיש בצל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 440 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצלים מקורמלים בסיסיים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 36%. מתכונים דומים: קישואים וקרמל קיש בצל, קיש בצל מקורמל, ו קיש בצל מקורמל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'. בצק בכושר לצלחת עוגה עמוקה צלחת 10 אינץ'. מקפלים קצוות תחת; חליל. בצק קו עם נייר; לארגן משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
אופים ב 425 במשך 12 דקות או עד הקצוות הם זהובים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר משקולות רדיד; אופים 2 דקות נוספות. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים קישואים ושום; מפזרים 1/4 כפית מלח. Saut 5 דקות או עד פריך-מכרז. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
שוםשום
מלחמלח
9
מסדרים בצל קרמל בסיסי על החלק התחתון של הקרום; העליון עם תערובת קישואים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
קישואיםקישואים
קרוםקרום
10
מערבבים 1/2 הנותרים מלח, חלב, קמח, פלפל, ביצים וגבינה בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
11
יוצקים תערובת חלב על תערובת קישואים.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
חלבחלב
12
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד סט.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.