קישואים וקרמל קיש בצל
קישואים וקרמל קיש בצל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 440 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצלים מקורמלים בסיסיים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 36%. מתכונים דומים: קישואים וקרמל קיש בצל, קיש בצל מקורמל, ו קיש בצל מקורמל.
הוראות
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'. בצק בכושר לצלחת עוגה עמוקה צלחת 10 אינץ'. מקפלים קצוות תחת; חליל. בצק קו עם נייר; לארגן משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר.
אופים ב 425 במשך 12 דקות או עד הקצוות הם זהובים.
הסר משקולות רדיד; אופים 2 דקות נוספות. מגניב על מתלה תיל.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת.
מוסיפים קישואים ושום; מפזרים 1/4 כפית מלח. Saut 5 דקות או עד פריך-מכרז. מגניב במקצת.
מסדרים בצל קרמל בסיסי על החלק התחתון של הקרום; העליון עם תערובת קישואים.
מערבבים 1/2 הנותרים מלח, חלב, קמח, פלפל, ביצים וגבינה בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף.
יוצקים תערובת חלב על תערובת קישואים.
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד סט.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.