קישואים ורוזמרין פריטטה עם פרמזן נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 169 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלבונים ביצה, פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק אטריות מינסטרונה זוקיני עם פרמזן-רוזמרי קווין פופקורן, פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), ו רוזמרי רטטוי פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור כדי לצלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שמן חום במחבת מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים שום, מבשלים 1 דקה. אל תאפשר שום חום, או שזה יהפוך מריר.
מרכיבים שתצטרך
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים קישואים; מבשלים 5 דקות או עד מכרז, ערבוב ברציפות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קישואים
4
בינתיים, לטאטא יחד את הביצים, חלבונים ביצה, רוזמרין, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חלבונים
רוזמרין
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
יוצקים את תערובת הביצים על הקישואים ומבשלים, רק עד שהביצים מתחילות להגדיר, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
ביצה
6
מפזרים גבינה באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
7
מניחים את המחבת מתחת למטאטא במשך 3 דקות או עד שפריטטה עולה מעט והופך קל ומתיישב. הביצים לא צריכות להיות נוזליות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
מחבת
8
מעבירים לצלחת הגשה, חותכים לפלחי בצורת פאי ומגישים.