קישואים ורוזמרין פריטטה עם פרמזן
קישואים ורוזמרין פריטטה עם פרמזן נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 169 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלבונים ביצה, פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק אטריות מינסטרונה זוקיני עם פרמזן-רוזמרי קווין פופקורן, פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), ו רוזמרי רטטוי פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור כדי לצלות.
שמן חום במחבת מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים שום, מבשלים 1 דקה. אל תאפשר שום חום, או שזה יהפוך מריר.
מוסיפים קישואים; מבשלים 5 דקות או עד מכרז, ערבוב ברציפות. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לטאטא יחד את הביצים, חלבונים ביצה, רוזמרין, ומתבלים עם מלח ופלפל.
יוצקים את תערובת הביצים על הקישואים ומבשלים, רק עד שהביצים מתחילות להגדיר, כ -3 דקות.
מפזרים גבינה באופן שווה מעל.
מניחים את המחבת מתחת למטאטא במשך 3 דקות או עד שפריטטה עולה מעט והופך קל ומתיישב. הביצים לא צריכות להיות נוזליות.
מעבירים לצלחת הגשה, חותכים לפלחי בצורת פאי ומגישים.