קישואים ותירס עם גבינה
קישואים ותירס עם גבינה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 340 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קישואים, שמן צמחי, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקישואים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם ריבועי קינוח קישואים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. נסו עוגות תירס עם גבינת עיזים ובייקון, קאפקייקס גזר, קישואים עם מייפל וגבינת שמנת ציפוי סוכר חום ומעליו פקאן מסוכר, ו קישואים ממולאים עוף באפלו בציפוי צ'דר מומס, בייקון ורוטב גבינה כחולה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית, ומקפיצים את הקישואים והבצל 5 עד 7 דקות, עד שהבצל רך.
מערבבים פנימה את התירס. מערבבים פנימה את קוביות העגבניות. מתבלים באבקת שום, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים 15 דקות, או עד שהקישואים רכים.
מערבבים פנימה את גבינת מונטריי ג 'ק וגבינת צ' דר. מכסים ומניחים לעמוד עד שהגבינות נמסות, כ -5 דקות.