קישואים חמוצים
חמוצים קישואים דורשים בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 324 קלוריות. ראש לחנות ולקחת חומץ תפוחים תפוחים, צנצנות שימורים, זרעי סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 50 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: קישואים חמוצים, קישואים חמוצים, ו מלפפונים חמוצים של זוקיני מפרץ ישן.
הוראות
מניחים קישואים ובצל לקערה גדולה, מכסים במים ומערבבים מלח עד להמסה.
תן את הירקות להשרות במים מומלחים לפחות 2 שעות; לנקז ולהעביר לקערה גדולה חסינת חום.
הביאו לרתיחה בסיר סוכר, חומץ, זרעי סלרי, כורכום, חרדל וחרדל; יוצקים את התערובת על הקישואים והבצל.
תנו לתערובת לעמוד לפחות 2 שעות נוספות. מחזירים קישואים, בצל ונוזל כבישה עם תבלינים לסיר גדול ומביאים לרתיחה. מרתיחים במשך 3 דקות.
בזמן שהירקות משרים בנוזל כבישה, יש לעקר צנצנות ומכסים במים רותחים למשך 5 דקות לפחות. אורזים את הקישואים והבצל לצנצנות החמות והמעוקרות, וממלאים את הצנצנות עד 1/4 אינץ ' מהחלק העליון בנוזל כבישה. הפעל סכין או מרית דקה סביב החלק הפנימי של הצנצנות לאחר מילוי כדי להסיר בועות אוויר. נגבו את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה כדי להסיר שאריות מזון. למעלה עם מכסים בורג על הטבעות.
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול וממלאים באמצע הדרך במים. מביאים לרתיחה ומורידים צנצנות למים הרותחים בעזרת מחזיק. השאירו רווח בגודל 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים עוד מים רותחים במידת הצורך כדי להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר ומעבדים למשך 10 דקות.
מוציאים את הצנצנות מהסיר ומניחים על משטח מכוסה בד או עץ, במרחק של כמה סנטימטרים זה מזה, עד להתקררות. ברגע מגניב, לחץ על למעלה של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי את חותם הוא הדוק (מכסה לא לנוע למעלה או למטה בכלל). אחסן באזור קריר וחשוך והמתן לפחות 24 שעות לפני הפתיחה.