קישואים מוקפצים עם זנגביל ושמיר
גשו לסופר וקנו זרעי רימון, קישואים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קישואים מוקפצים בשמיר, גזר שמיר מוקפץ, ו צנוניות מוקפצות וסוכר מצליפה בשמיר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום גבוה בינוני עד רוחש, על 1 דקה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים 2 דקות.
מוסיף את הקישואים ומבשלים עד תחילת חום, על 10 דקות. מערבבים בשמיר וזרעי רימון ומתבלים במלח.