קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

קישואים ממולאים ביוונית

קישואים ממולאים ביוונית
קישואים ממולאים ביוונית הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, שום, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו קישואים ממולאים ביוונית, קישואים צמחוניים ממולאים ביוונית, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים אורז בקערה, מכסים במים, ומאפשרים להשרות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
חותכים פרוסה ארוכה, 1/2-עבה מהצד של כל קישואים לשמש כמכסה; חלול את הבשר והזרעים מבפנים של הקישואים עם כפית, עוזב קליפה עבה 1/2 אינץ'. זרוק את הבשר, או לחסוך לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
מסננים, ומניחים את האורז הטבול בקערה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מערבבים את הבשר הטחון, שאלוט, שום, נענע ופטרוזיליה. דברים סירות קישואים על 3/4 מלא עם התערובת; מלית תרחיב במהלך הבישול. מכסים את הקישואים בפרוסות המכסה החתוכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני ומפזרים את המחבת במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים את קישואים ממולאים לתוך המחבת, לשפוך מים סביב הקישואים, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים במכסה ומבשלים עד שהקישואים רכים והבשר כבר לא ורוד, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כ -10 דקות לפני הקישואים נעשים, להכות את החלבונים ביצה בקערה עם תערובת חשמלית עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
להקציף את החלמונים ומיץ לימון עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
הסר את הקישואים מהמחבת, עוזב את המיצים, ומניח את הקישואים בצד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
לטאטא על 1/2 של הנוזל במחבת לתוך תערובת הביצה על ידי כפות, ואז לשפוך את תערובת הביצים לתוך המחבת עם הנוזל הנותר. על אש נמוכה, לשלב את הרוטב עם המחבת נוזלי על ידי סיבוב בעדינות את המחבת כדי לערבב את התוכן; לחמם את הרוטב במשך כ 1 דקה כדי להתעבות מספיק כדי לצפות את הגב של כף. אל תרתח.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מגישים קישואים ברוטב לימון.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה