קישואים ממולאים ביוונית
קישואים ממולאים ביוונית הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, שום, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו קישואים ממולאים ביוונית, קישואים צמחוניים ממולאים ביוונית, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אורז בקערה, מכסים במים, ומאפשרים להשרות במשך 1 שעה.
חותכים פרוסה ארוכה, 1/2-עבה מהצד של כל קישואים לשמש כמכסה; חלול את הבשר והזרעים מבפנים של הקישואים עם כפית, עוזב קליפה עבה 1/2 אינץ'. זרוק את הבשר, או לחסוך לשימוש אחר.
מסננים, ומניחים את האורז הטבול בקערה.
מערבבים את הבשר הטחון, שאלוט, שום, נענע ופטרוזיליה. דברים סירות קישואים על 3/4 מלא עם התערובת; מלית תרחיב במהלך הבישול. מכסים את הקישואים בפרוסות המכסה החתוכות.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני ומפזרים את המחבת במלח ופלפל.
מניחים את קישואים ממולאים לתוך המחבת, לשפוך מים סביב הקישואים, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים במכסה ומבשלים עד שהקישואים רכים והבשר כבר לא ורוד, 35 עד 40 דקות.
כ -10 דקות לפני הקישואים נעשים, להכות את החלבונים ביצה בקערה עם תערובת חשמלית עד פסגות נוקשות טופס.
להקציף את החלמונים ומיץ לימון עד בשילוב טוב.
הסר את הקישואים מהמחבת, עוזב את המיצים, ומניח את הקישואים בצד במקום חם.
לטאטא על 1/2 של הנוזל במחבת לתוך תערובת הביצה על ידי כפות, ואז לשפוך את תערובת הביצים לתוך המחבת עם הנוזל הנותר. על אש נמוכה, לשלב את הרוטב עם המחבת נוזלי על ידי סיבוב בעדינות את המחבת כדי לערבב את התוכן; לחמם את הרוטב במשך כ 1 דקה כדי להתעבות מספיק כדי לצפות את הגב של כף. אל תרתח.
מגישים קישואים ברוטב לימון.