קישואים ממולאים בשרניים
שובבה ממולאים קישואים דורש סביב 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 481 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם נקניק טחון עדין, עד 4 קישואים, פלפל חריף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 47%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שרימפס ג'ינג'ר עסיסי עם קישואים ופלפלים אדומים, פיקניק ממולא: עגבניות ממולאות טונאן וארטישוק, פלפל אדום, קישואים ממולאים פטן ואפונת חומוס, תפוחים ממולאים אגוזים וסוכר חום, ו קישואים ממולאים: קישואים ריפיני.
הוראות
חותכים קישואים לשניים לאורכם. מוציאים את העיסה ומשאירים 1/4 אינץ'. של. עיסת מילואים. מבשלים פגזים במים מומלחים במשך 2 דקות.
מוציאים ומסננים. הניחו בצד.
מניחים עיסה בסיר; מוסיפים את הנקניקיה, רוטב העגבניות, הפלפלים, הבצל, התיבול האיטלקי ורוטב העגבניות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מניחים קליפות קישואים בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. כפית מילוי לתוך פגזים.
בסיר ממיסים חמאה; מקציפים קמח ומלח לתערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם מסמיכים ומבעבעים.
מוסיפים 1/4 כוס גבינת פרמזן וחרדל.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד לחימום.