קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

קישואים, עגבניות, ותבשיל בצל

קישואים, עגבניות, ותבשיל בצל
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בזיליקום, עגבניות, מלח שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו קישואים-תבשיל בצל, תבשיל עגבניות קישואים, ו בצל מקורמל, קישואים, טארט עגבניות ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מסדרים את פרוסות הקישואים, פרוסות עגבניות, ופרוסות בצל בשכבות מתחלפות בתבנית אפייה מוכנה. ממיסים את החמאה בסיר על חום בינוני-נמוך; מערבבים את החומץ, מלח שום, בזיליקום וחרדל לתוך החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
מלח שוםמלח שום
קישואיםקישואים
חרדלחרדל
חומץחומץ
חמאהחמאה
באזיל!באזיל!
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים את תערובת החמאה על הירקות; מפזרים את גבינת הפרמזן על המנה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ירקירק
חמאהחמאה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם היטב, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור