קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

קישואים עגבניות לזרוק

קישואים עגבניות לזרוק
רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם יש לכם קישואים, שן שום, חומץ יין אדום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 22%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קישואים עגבניות לזרוק, קישואים עגבניות לזרוק, ו קישואים עגבניות לזרוק.

הוראות

1
בקערת הגשה שלבו את הקישואים, העגבניות והבצל. בצנצנת עם מכסה צמוד, שלבו את שאר החומרים; לנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
יוצקים מעל תערובת קישואים וזורקים בעדינות לציפוי. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3
מגישים עם כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות