קישואים עגבניות לזרוק
רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם יש לכם קישואים, שן שום, חומץ יין אדום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 22%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קישואים עגבניות לזרוק, קישואים עגבניות לזרוק, ו קישואים עגבניות לזרוק.
הוראות
בקערת הגשה שלבו את הקישואים, העגבניות והבצל. בצנצנת עם מכסה צמוד, שלבו את שאר החומרים; לנער היטב.
יוצקים מעל תערובת קישואים וזורקים בעדינות לציפוי. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.