קישואים עם פרמזן
קישואים עם פרמזן לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 199 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. לכו לחנות ואספו גבינת פרמזן, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 79%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קישואים פרמזן, קישואים פרמזן, ו קישואים פרמזן.
הוראות
מסירים את קצות הקישואים ואם הם גדולים חותכים לשניים לאורכם. פורסים את הקישואים באלכסון בפרוסות 1/2 אינץ'.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מטגנת גדולה (12 אינץ') ומוסיפים את הבצל. מבשלים 10 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שהם מתחילים להשחים.
מוסיפים למחבת מחצית מהקישואים, 1 כפית מלח ו -1 / 4 כפית פלפל ומבשלים, זורקים מדי פעם, במשך 10 עד 15 דקות, עד שהם פשוט מבושלים.
מפזרים פרמזן ומבשלים עוד 30 שניות.
מוציאים לפלטת הגשה וחוזרים על עצמם עם שאר הקישואים.
הערה: אם אתה מבשל יותר מדי קישואים במחבת אחת, בסופו של דבר אתה מהביל ולא מקפיץ אותו. אני מעדיף לבשל אותו ב -2 מנות.