קישואים עם רוטב עגבניות מטוגן
מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, שמן זית, מלח ים ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אטריות קישואים (Zoodles!) עם פסטו עגבניות מיובשות, עגבניות מיובשות ופיצת קישואים עם גבינת עיזים # SundaySupper, ו טימין צלעות חזיר עם עגבניות מיובשות אטריות קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
אם עגבניות מיובשות נשמרו בשמן, להסיר מן השמן (לשמור אותו) וקוצצים את העגבניות קטנות למדי. אם הם היו יבשים רק, להשרות במשך 10 דקות במים רותחים ואז לנקז ולקצוץ.
חום 2 כפות של שמן שמורות או חדש במחבת כבדה ולהוסיף את הכרישות פרוסות; לבשל בעדינות, חשוף, במשך 5 דקות.
מוסיפים הרבה עגבניות ויין לבן, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מורידים את החום, מכסים ומבשלים בעדינות במשך 30-40 דקות.בעוד הרוטב מתבשל, עם סכין חדה או מקלף ירקות, לחתוך את אורך קישואים לתוך פרוסות דקות כמו שאתה יכול לנהל.
הניחו אותם על מחבת, טפטוף עם קצת שמן וגרר על קצת מלח ופלפל. מבשלים במהירות תחת גריל חם עד שזוף, ואז להסתובב ולחזור על התהליך. המשך עד שכל הפרוסות מבושלות.
הסר את הרוטב מן החום פירה במעבד מזון.דק עם המים (ייתכן שיהיה עליך קצת יותר) ולהוסיף סוכר לפי הטעם. אתה לא צריך שום תיבול נוסף כמו פרוסות קישואים כבר מתובל היטב.