קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

קישואים עם רוטב עגבניות מטוגן

קישואים עם רוטב עגבניות מטוגן
מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, שמן זית, מלח ים ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אטריות קישואים (Zoodles!) עם פסטו עגבניות מיובשות, עגבניות מיובשות ופיצת קישואים עם גבינת עיזים # SundaySupper, ו טימין צלעות חזיר עם עגבניות מיובשות אטריות קישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם עגבניות מיובשות נשמרו בשמן, להסיר מן השמן (לשמור אותו) וקוצצים את העגבניות קטנות למדי. אם הם היו יבשים רק, להשרות במשך 10 דקות במים רותחים ואז לנקז ולקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
חום 2 כפות של שמן שמורות או חדש במחבת כבדה ולהוסיף את הכרישות פרוסות; לבשל בעדינות, חשוף, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים הרבה עגבניות ויין לבן, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מורידים את החום, מכסים ומבשלים בעדינות במשך 30-40 דקות.בעוד הרוטב מתבשל, עם סכין חדה או מקלף ירקות, לחתוך את אורך קישואים לתוך פרוסות דקות כמו שאתה יכול לנהל.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
הניחו אותם על מחבת, טפטוף עם קצת שמן וגרר על קצת מלח ופלפל. מבשלים במהירות תחת גריל חם עד שזוף, ואז להסתובב ולחזור על התהליך. המשך עד שכל הפרוסות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
הסר את הרוטב מן החום פירה במעבד מזון.דק עם המים (ייתכן שיהיה עליך קצת יותר) ולהוסיף סוכר לפי הטעם. אתה לא צריך שום תיבול נוסף כמו פרוסות קישואים כבר מתובל היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מגישים עם הפרוסות.