קישואים צעירים ממולאים
קישואים צעירים ממולאים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 292 קלוריות. 12 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות רומא, ביצה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 76%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פיקניק ממולא: עגבניות ממולאות טונאן וארטישוק, פלפל אדום, קישואים ממולאים בפטאן ואפונת חומוס, תפוחי מקינטוש ממולאים אגוזים וסוכר חום, קישואים ממולאים: קישואים ריפיני, ו ביצה פו יאנג.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
חצוי 4 מהקישואים הקטנים לאורכם וגרף את הזרעים והבשר המרכזי הרך בעזרת כף כדי לייצר סט קליפות רדודות להחזקת המלית. שמרו את הבשר המרכזי. מסדרים את הקליפות הקטנות בתבנית אפייה.
מזלפים מעט שמן זית כתית מעולה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. קוצצים את בשר הקישואים השמור ומניחים בצד.
מחממים את יתרת שמן הזית הבתולי במחבת על אש בינונית - גבוהה ומקפיצים את הפטריות, הבצל והשום למשך 5 דקות.
מוסיפים את הקישואים השמורים והעגבניות, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומחממים במשך דקה 1, ואז מסירים מהחום.
בזמן שהירקות מבשלים, צולים את הלחם בטוסטר, ואז מורחים בנדיבות בחמאה וקורעים לחתיכות.
מוסיפים את הלחם למעבד מזון יחד עם הפטרוזיליה והטרגון או הבזיליקום, ודופקים לפירורי עשבים.
מקפלים את פירורי עשבי התיבול לירקות יחד עם 1/2 כוס פרמזן והביצה. תלולית את הקישואים ממולאים לקליפות וצולים במשך 15 דקות.
מוציאים מהתנור, מפזרים את החלקים עם הגבינה שנותרה וצולים למשך 2 עד 3 דקות להשחמה.