קישואים קלויים בצל ציפוליני עם רוטב Romesco אגוזי לוז
קישואים קלויים ובצל צ'יפוליני עם רוטב Romesco אגוזי לוז עשוי להיות רק המנה בצד שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 503 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לך קישואים, צ'ילי אנצ' ו, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו מקלות זוקיני פרמזן עם רוטב רומסקו צלוי מעושן, רוטב רומסקו – פלפל אדום ספרדי ורוטב אגוזים (או שקדים) - צמחוני, טבעוני וללא גלוטן, ו שרימפס קלוי עם רוטב Romesco (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
עבור בצל קלוי: לזרוק את הבצל בשמן זית מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
להעביר בצל למחבת צלייה בינונית וצלי עד חום זהוב קל ופשוט מבושל דרך כ 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
4
עבור קישואים קלויים: לזרוק את הקישואים עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
5
מניחים במחבת צלייה בינונית וצולים עד חום זהוב קל ופשוט מבושל דרך, על 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
6
מניחים את הקישואים והבצל על מגש גדול ומגישים טפטוף עם קצת רוטב רומסו ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מגישים עם ספרדית Antipasto.
8
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה עד לעישון. בנפרד לטגן את השום, פלפל, עגבניות, צ ' ילי וקוביות לחם עד להשחמה קלה, על 2 דקות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פאי דלעות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר כל מרכיב עם כפית מחוררת כפי שהוא נעשה. Deglaze המחבת עם חומץ ויין אדום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מניחים את כל
11
מרכיבים מוקפצים ונוזל deglazing למעבד מזון להתמזג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12
מוסיפים את האגוזים ומעבדים עד קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
13
מוסיפים את הדבש ואת העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
14
מסדרים את כל החומרים על מגש טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר