קישוט מרכזי דקורטיבי דלעת תיקון המרכזי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל קישוטי קישוט דלעת קישוט המרכזי. מנה אחת מכילה 930 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו מחית דלעת, ביצים, תערובת עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: חלת דלעת עם חמאת דבש, פשטידת דלעת, ו חלת דלעת עם חמאת דבש קינמון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 1 מחבת עוגה בצורת דלעת גדולה (מומלץ: מותג כלי נורדי) 1 (12 ספירה) מחבת עוגה קטנה בצורת דלעת (מומלץ: מותג כלי נורדי) 1 פקק יין, עבור עוגה גדולה ירוק רפיה קיסמים הלחמה חוט
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס הן מחבתות עוגה גדולות וקטנות עם ספריי בישול nonstick, מעיל עם קמח, ולדפוק את העודף.
מערבבים את העוגה עם מחית דלעת, שמן וביצים. באמצעות מערבל יד, להכות על בינוני עד משולב היטב, על 3 דקות. באמצעות כף גלידה, למלא 6 של מחבתות דלעת מיני 2/3 הדרך לפסגה. ממלאים את הכוסות שאינן בשימוש במים כדי שהמחבת לא תישרף.
יוצקים את הבלילה שנותרה למחבת הגדולה, 2/3 הדרך במעלה הצדדים.
אופים את המחבתות הקטנות עד צמרות זהובות חומות וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 10 עד 12 דקות. המשך לאפות את העוגה הגדולה עד השחמה וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כמו גם, כ 30 דקות.
הסר מהתנור, ולאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, הפוך על מתלה קירור חוט להתקרר לחלוטין.
חותכים את צמרות של כל עוגה, כך שהוא שטוח.
מורחים על 1/4 כוס של ציפוי בצד לחתוך של העוגה הגדולה.
מניחים את חצי העוגה השנייה על גבי הדובדבן כדי ליצור דלעת גדולה. הזיגוג יפעל כדבק ולהחזיק את 2 החצאים יחד. חזור על התהליך עם עוגות קטנות יותר באמצעות 1 כף של ציפוי לכל סט עוגה.
עבור פונדנט: בקערה גדולה עם מערבל יד, להכות יחד את הסוכר של ממתקים מחית דלעת. לאט להוסיף מים על ידי כף עד עקביות עבה מאוד אבל שלילי הוא הגיע. צבע את כתום פונדנט עם כמה טיפות כל אחד צבע מאכל אדום וצהוב.
שים את הציפוי בתיק גג zip הניתן לאכיפה מחדש.
מניחים את העוגות על מתלה קירור חוט מצויד במחבת גיליון. חותכים את הפינה את התיק העליון zip ולהתחיל לסחוט פונדנט מעל עוגות, המאפשר לטפטף במורד הצדדים.
תן לפונדנט להתייבש לפני החדרת הגבעולים.
עבור הגבעולים: לעטוף את הפקק עם רפיה ירוקה. הכנס קיסם חצי דרך לתוך הפקק. הכנס לתוך החלק העליון של הדלעת הגדולה.
חותכים את חוט הלחמה לתוך 6 (6 אינץ') חתיכות לקפל כל חתיכה לשלישים כדי ליצור חתיכה עבה אחד על 2 אינץ ' ארוך. לעטוף עם רפיה ולהכניס לחלק העליון של כל עוגת דלעת קטנה.