קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות5
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קישוט מרכזי דקורטיבי דלעת תיקון המרכזי

קישוט מרכזי דקורטיבי דלעת תיקון המרכזי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל קישוטי קישוט דלעת קישוט המרכזי. מנה אחת מכילה 930 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו מחית דלעת, ביצים, תערובת עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: חלת דלעת עם חמאת דבש, פשטידת דלעת, ו חלת דלעת עם חמאת דבש קינמון.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 מחבת עוגה בצורת דלעת גדולה (מומלץ: מותג כלי נורדי) 1 (12 ספירה) מחבת עוגה קטנה בצורת דלעת (מומלץ: מותג כלי נורדי) 1 פקק יין, עבור עוגה גדולה ירוק רפיה קיסמים הלחמה חוט
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס הן מחבתות עוגה גדולות וקטנות עם ספריי בישול nonstick, מעיל עם קמח, ולדפוק את העודף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים את העוגה עם מחית דלעת, שמן וביצים. באמצעות מערבל יד, להכות על בינוני עד משולב היטב, על 3 דקות. באמצעות כף גלידה, למלא 6 של מחבתות דלעת מיני 2/3 הדרך לפסגה. ממלאים את הכוסות שאינן בשימוש במים כדי שהמחבת לא תישרף.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים את הבלילה שנותרה למחבת הגדולה, 2/3 הדרך במעלה הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים את המחבתות הקטנות עד צמרות זהובות חומות וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 10 עד 12 דקות. המשך לאפות את העוגה הגדולה עד השחמה וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כמו גם, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מהתנור, ולאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, הפוך על מתלה קירור חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
חותכים את צמרות של כל עוגה, כך שהוא שטוח.
6
מורחים על 1/4 כוס של ציפוי בצד לחתוך של העוגה הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מניחים את חצי העוגה השנייה על גבי הדובדבן כדי ליצור דלעת גדולה. הזיגוג יפעל כדבק ולהחזיק את 2 החצאים יחד. חזור על התהליך עם עוגות קטנות יותר באמצעות 1 כף של ציפוי לכל סט עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
עבור פונדנט: בקערה גדולה עם מערבל יד, להכות יחד את הסוכר של ממתקים מחית דלעת. לאט להוסיף מים על ידי כף עד עקביות עבה מאוד אבל שלילי הוא הגיע. צבע את כתום פונדנט עם כמה טיפות כל אחד צבע מאכל אדום וצהוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
סוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקותסוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקות
דלעת משומרדלעת משומר
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
שים את הציפוי בתיק גג zip הניתן לאכיפה מחדש.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
10
מניחים את העוגות על מתלה קירור חוט מצויד במחבת גיליון. חותכים את הפינה את התיק העליון zip ולהתחיל לסחוט פונדנט מעל עוגות, המאפשר לטפטף במורד הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
תן לפונדנט להתייבש לפני החדרת הגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
עבור הגבעולים: לעטוף את הפקק עם רפיה ירוקה. הכנס קיסם חצי דרך לתוך הפקק. הכנס לתוך החלק העליון של הדלעת הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
13
חותכים את חוט הלחמה לתוך 6 (6 אינץ') חתיכות לקפל כל חתיכה לשלישים כדי ליצור חתיכה עבה אחד על 2 אינץ ' ארוך. לעטוף עם רפיה ולהכניס לחלק העליון של כל עוגת דלעת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו