קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

קל וקרם קפוא לימון סיד מיני תבניות פירות

קל וקרם קפוא לימון סיד מיני תבניות פירות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אור וקרם קפוא לימון סיד מיני תבניות פירות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מיץ לימון ו / או ליים, קורנפלור, סומילק וניל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תבניות פירות קפואים, מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים, ו מיני תפוז ג'לטין תבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את עמילן התירס עם 3 עד 4 כפות של soymilk בסיר בינוני לטאטא עד שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
סוימילקסוימילק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
מניחים על חום בינוני לטאטא את שארית soymilk וכל הסוכר.לבשל, לטאטא לעתים קרובות, במשך כ 7 דקות, או עד התערובת מתעבה אבל לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
סוימילקסוימילק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
להקציף במרץ כפי שהוא מתעבה כך התערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
הסר מהחום ויוצק לתוך קערה בינונית.מיד להקציף את מיץ לימון, קליפת לימון, ותמציות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לטאטא במהירות עד התערובת חלקה ללא גושים.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
יוצקים לתוך העובש (ים).
7
מניחים את פירות יער לתוך התבנית, ומאפשר כמה לטבול.להקפיא במשך 5 שעות ללילה.אפשר לרכך לזמן קצר לפני ההגשה.שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים