קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות78
מגזין

קל לבשל בשר בקר איטי ארוחת ערב צלע קצרה

קל לבשל בשר בקר איטי ארוחת ערב צלע קצרה
ארוחת ערב צלע קצרה קלה לבישול איטי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1073 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר לחתוך תינוק, שעועית, רוטב צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: צלעות בקר קצרות בישול איטי, צלעות קצרות בשר לבישול איטי, ו צלעות קצרות בשר לבישול איטי.

הוראות

1
ריסוס 5-6 ליטר סיר איטי ו 12 אינץ ' מחבת nonstick עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים צלעות עם מלח מתובל. לבשל צלעות במחבת מעל חום בינוני-גבוה 6 עד 8 דקות, מפנה מדי פעם, עד השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר צלעות מחבת עם מזלג או מלקחיים; מקום בישול.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מוסיפים תפוחי אדמה וגזר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מערבבים מרק, רוטב צ ' ילי, רוטב ווסטרשייר ופלפל שום בקערה קטנה; יוצקים מעל צלעות וירקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 7 עד 9 שעות.
7
דלגו וזרקו שומן אם תרצו. מערבבים שעועית ירוקה. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד שעועית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ריימונד R אוסף מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.