קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

קל לעשות משולבת ארוחת ערב

קל לעשות משולבת ארוחת ערב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קל לעשות משולבת ארוחת ערב. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 107 גרם של שומן, וסך הכל 1756 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לכם גבינת פרמזן, פתיתי פלפל, יחד סלט קיסר ופסטה פסטו לעשות ארוחת צהריים מצטיינים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קל להכין לחמניות מחיטה מלאה, זה סיר אחד תאילנדי הוא ארוחת ערב קלה לעשות הלילה, ו פשטידת רועים קלה (בשר בקר ו/או כבש משולב) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת זכוכית בינונית מערבבים את מיץ הלימון, חרדל, רוטב ווסטרשייר, מלח, שום, וממרח אנשובי, ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
משחת אנשובימשחת אנשובי
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים את שמן הזית ושמן הקנולה, ומקציפים יחד לכמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לטאטא כל הזמן, להוסיף את השמן בזרם איטי, יציב לאנשובי mixture.To להרכיב את הסלט, למקם את החסה הצוננת בקערת סלט.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
להוסיף 4, כפות של ההלבשה לזרוק, הפצת באופן שווה.
5
הוסף 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת טרי ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
6
הוסף את קרוטונים, אנשובי (אם אתה משתמש בהם) ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
קרוטוניםקרוטונים
7
מפזרים על 2 כפות של גבינת פרמזן וקומץ קרוטונים נוספים.קרוטונים ניתן לאחסן במיכל אטום במשך עד 2 שבועות. אתה יכול גם להשתמש בהם כדי להפוך פירורי לחם.Pesto1 חבורה בזיליקום טרי (כ 3 כוסות, ארוז) שטוף וטווה פטרוזיליה איטלקית חבורה dry1 (כ 2 כוסות,) שטוף וטווה שיני שום dry2, peeled1-12 כוסות תוספת שמן זית כתית כוס טרי מגוררת פרמזן cheese8 פתיתים farfalle (פפיון פסטה) פלפל אדום
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
FarfalleFarfalle
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
קרוטוניםקרוטונים
8
במעבד מזון, לשלב את בזיליקום, פטרוזיליה, ושום. תהליך בעדינות. לאט ובהדרגה מוסיפים את שמן הזית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
9
מניחים את צנוברים במחבת יבשה קטנה, ומבשלים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים לשחרר את השמן שלהם, סביב 5 דקות. לנער את המחבת קדימה ואחורה כדי למנוע שריפה. תניח בצד.לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
ניקוז, הזמנת כוס מי הפסטה.תחזיר את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
הוסף כוס של פסטו ומערבבים היטב,
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
12
הוסף 1/2 כוס של מי פסטה שמורים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
13
מוסיפים פרמזן מגורר ואגוזי סיכה קלויים, ומערבבים היטב
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
14
יוצקים לתוך קערה גדולה, מוסיפים יותר גבינת פרמזן אם אתה רוצה (אני אוהב) פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
15
מגישים מיד או בחדר temperature4 עד 6 מנות!

מרכיבים

4פילהפילה אנשובי, קצוץ לתוך ממרחפילה אנשובי, קצוץ לתוך ממרח6ריבס, קצוץ טרי או קפואמצאתי גם בזיליקום יפה ופטרוזיליה איטלקית אז כמובן שאני עושה פסטו ויגיש אותו עם פסטה Farfalle. (עניבת פרפר)מצאתי גם בזיליקום יפה ופטרוזיליה איטלקית אז כמובן שאני עושה פסטו ויגיש אותו עם פסטה Farfalle. (עניבת פרפר)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)היום בשוק הפתוח: סלט קיסר ופסטוהיום בשוק הפתוח: סלט קיסר ופסטו6ריבס, קצוץ טרי או קפואסלט קיסרסלט קיסר6ריבס, קצוץ טרי או קפואסלט ורוטב קיסרסלט ורוטב קיסר1בצל אדום גדולאנשובי, לקישוטאנשובי, לקישוט2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1מיכלקרוטונים ניתן לאחסן אטום במשך עד 2 שבועות. אתה יכול גם להשתמש בהם כדי להפוך פירורי לחםקרוטונים ניתן לאחסן אטום במשך עד 2 שבועות. אתה יכול גם להשתמש בהם כדי להפוך פירורי לחם1rackקודם תכין את הקרוטונים. מניחים את התנור בעמדה האמצעיתקודם תכין את הקרוטונים. מניחים את התנור בעמדה האמצעית6ריבס, קצוץ טרי או קפואקרוטוניםקרוטונים0(יכול להיות או להרחיק)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)farfalle (פסטת עניבת פרפר)farfalle (פסטת עניבת פרפר)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק½ קוביות לחם אינץ מ 1 באגט או קציץ בצק חמוץ½ קוביות לחם אינץ מ 1 באגט או קציץ בצק חמוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבמעבד מזון, לשלב את תהליך בזיליקום, פטרוזיליה וגרלי בעדינות. לאט ובהדרגה מוסיפים את שמן הזית עד מעורבבבמעבד מזון, לשלב את תהליך בזיליקום, פטרוזיליה וגרלי בעדינות. לאט ובהדרגה מוסיפים את שמן הזית עד מעורבב1חבורה1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1כדי שן שום בינוני, טחון או לחוץ באמצעות כותש שוםכדי שן שום בינוני, טחון או לחוץ באמצעות כותש שום1שן שום, קלופים ומרוסקיםשן שום, קלופים ומרוסקים2שיני שום, קלופיםשיני שום, קלופים6ריבס, קצוץ טרי או קפואקרוטונים שום חדוריםקרוטונים שום חדורים0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואקל לעשות משולבת ארוחת ערבקל לעשות משולבת ארוחת ערב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףמוסיפים את השום המנופץ לשמן הזית ונותנים לשבת 20 דקות להחדיר את השמן עם טעם השוםמוסיפים את השום המנופץ לשמן הזית ונותנים לשבת 20 דקות להחדיר את השמן עם טעם השום3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי1חבורהפטרוזיליה איטלקית (כ-2 כוסות) שטופה ומתייבשתפטרוזיליה איטלקית (כ-2 כוסות) שטופה ומתייבשת6ריבס, קצוץ טרי או קפואיחד סלט קיסר ופסטה פסטו לעשות ארוחת צהריים או ערב נהדריחד סלט קיסר ופסטה פסטו לעשות ארוחת צהריים או ערב נהדר6ריבס, קצוץ טרי או קפואפסטופסטו1קטןמניחים את צנוברים במחבת יבשה, ומבשלים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים לשחרר את השמן שלהם, סביב 5 דקות. לנער את המחבת קדימה ואחורה כדי למנוע שריפה. הגדר בצדמניחים את צנוברים במחבת יבשה, ומבשלים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים לשחרר את השמן שלהם, סביב 5 דקות. לנער את המחבת קדימה ואחורה כדי למנוע שריפה. הגדר בצד6ריבס, קצוץ טרי או קפואפתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעד 4 ראשים בינוניים-קטנים של חסה או 2 ראשים גדוליםעד 4 ראשים בינוניים-קטנים של חסה או 2 ראשים גדולים1השארלשטוף ולייבש אותם היטב באמצעות טווה סלט ולקרוע אותם לחתיכות 1-1 / 2 אינץ ' (9 או 10 כוסות. מניחים אותם לתוך המקרר במשך 15 דקות כדי להירגעלשטוף ולייבש אותם היטב באמצעות טווה סלט ולקרוע אותם לחתיכות 1-1 / 2 אינץ ' (9 או 10 כוסות. מניחים אותם לתוך המקרר במשך 15 דקות כדי להירגע6ריבס, קצוץ טרי או קפואהלבשההלבשה11 קילו קישואים,רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר201225 בפברואר, מתכונים25 בפברואר, מתכונים1מחממים את התנור מעלותמחממים את התנור מעלות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(אודות , ארוז) שטוף יבש שטוף(אודות , ארוז) שטוף יבש שטוף