קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

קל קישואים, עגבניות, טארט גבינה

קל קישואים, עגבניות, טארט גבינה
אם יש לך בצק עלים, ביצים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: טארט זוקיני עגבניות, עגבניות כפריות וזוקיני טארט, ו קישואים, עגבניות ופסטו טארט.

הוראות

1
הסר את בצק עלים מהחבילה ולתת להפשיר בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות, או עד שכבר לא קפוא אבל עדיין מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
2
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 5 דקות, או עד שהבצל רך מעט. מערבבים את הקישואים ואת הטחון רק עד שהוא מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מערבבים את העגבניות מנוקזות ולהעלות את החום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד קישואים הוא רך אבל לא רגשני ומיצים התאדו.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
5
בואו מגניב.
6
חמאה קלה מחבת טארט 9 אינץ ' בצבע כהה עם שפה נשלפת או צלחת עוגת זכוכית. על משטח מקומח קלות, לגלגל את בצק עלים לתוך ריבוע 11 אינץ'. תתאים את זה למחבת טארט או לצלחת פאי. חתוך את חתיכות המאפה התלויות עם מספריים. מקררים את הקרום, חשוף, במשך 15 דקות, או עד 8 שעות, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
7
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מקציפים את הביצים בקערה גדולה. מערבבים בגבינה, מלח, פלפל, וירקות מקוררים. כפית את התערובת לתוך מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
אופים 25 עד 30 דקות, או עד המאפה הוא חום וסכין מוכנס במרכז הטארט יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
הסר את השפה החיצונית של מחבת טארט.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
11
תן את מגניב טארט על מתלה חוט במשך 20 דקות לפני חיתוך. עדיף להגיש את זה טארט חם מאוד ולא חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים