קל קישואים, עגבניות, טארט גבינה
אם יש לך בצק עלים, ביצים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: טארט זוקיני עגבניות, עגבניות כפריות וזוקיני טארט, ו קישואים, עגבניות ופסטו טארט.
הוראות
הסר את בצק עלים מהחבילה ולתת להפשיר בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות, או עד שכבר לא קפוא אבל עדיין מגניב.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 5 דקות, או עד שהבצל רך מעט. מערבבים את הקישואים ואת הטחון רק עד שהוא מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מערבבים את העגבניות מנוקזות ולהעלות את החום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד קישואים הוא רך אבל לא רגשני ומיצים התאדו.
חמאה קלה מחבת טארט 9 אינץ ' בצבע כהה עם שפה נשלפת או צלחת עוגת זכוכית. על משטח מקומח קלות, לגלגל את בצק עלים לתוך ריבוע 11 אינץ'. תתאים את זה למחבת טארט או לצלחת פאי. חתוך את חתיכות המאפה התלויות עם מספריים. מקררים את הקרום, חשוף, במשך 15 דקות, או עד 8 שעות, מכוסה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מקציפים את הביצים בקערה גדולה. מערבבים בגבינה, מלח, פלפל, וירקות מקוררים. כפית את התערובת לתוך מחבת טארט.
אופים 25 עד 30 דקות, או עד המאפה הוא חום וסכין מוכנס במרכז הטארט יוצא נקי.
הסר את השפה החיצונית של מחבת טארט.
תן את מגניב טארט על מתלה חוט במשך 20 דקות לפני חיתוך. עדיף להגיש את זה טארט חם מאוד ולא חם מאוד.