קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קלוי-קוקוס פאנה קוטה עם רוטב השוקולד של דודה שירלי

קלוי-קוקוס פאנה קוטה עם רוטב השוקולד של דודה שירלי
מתכון קלוי - קוקוס פנה קוטה עם רוטב השוקולד של דודה שירלי מוכן בעוד כ-3 שעות ו-30 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי תקציב. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סירופ תירס, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת קוקוס קלוי עם היביסקוס ורימון, קוקוס לבן שוקולד Panna קוטה עם דם כתום, ו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקבלת קוטה פאנה: מחממים התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את הקוקוס בשכבה זוגית על תבנית אפייה וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הגזרים הם חום זהוב כהה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מורחים את השקדים בשכבה זוגית על תבנית האפייה וטוסט עד ריחני ומתחיל צבע, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
הסר מהתנור וכבה את החום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים שמונה ramekins 4-אונקיה או כוסות הגשה קטנות במקרר. (מצמרר את הכוסות עוזר קוטה פאנה להגדיר מהר יותר.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
בסיר בינוני, לשלב את חלב הקוקוס, שמנת, סוכר, מלח, ו 1 כוס קוקוס קלוי (להזמין את השאר לקישוט). פיצול חתיכת שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים עם החלק האחורי של סכין ישירות לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להוסיף את התרמיל בעדינות להביא רתיחה קלה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם (לא להרתיח).
9
בעוד הקרם מתחמם, יוצקים את המים הקרים לקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
בואו לעמוד (לא לערבב) עד הג ' לטין ספג את המים, לפחות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
כאשר הקרם החל להתבשל, להסיר אותו מהחום ולסנן אותו דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה גדולה או קערה עם זרבובית. השתמש מרית ללחוץ בעדינות את הקוקוס נגד המסננת כדי לכפות את כל הנוזל. השליכו את המוצקים ואת תרמיל וניל שעועית (או לשטוף, יבש, ולשמור את התרמיל לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מוסיפים את הג ' לטין הרך ומקציפים עד incorporated. (אתה לא צריך לראות שום חתיכות של ג ' לטין מוצק.)
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מחלקים את התערובת באופן שווה בין כוסות מצוננות (לא מכסים עם ניילון נצמד) ומקררים עד שנקבע, לפחות 3 שעות. (זה צריך להיות מרקם של פודינג רך.)
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
14
מגישים עם 1 1/2 עד 2 כפות רוטב שוקולד, מנה של וופ וקמצוץ של שקדים קלויים, קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
( 23)( 23)
15
לרוטב השוקולד: בסיר קטן, מערבבים את הסוכר החום הכהה, המלח ואבקת הקקאו. מערבבים מספיק שמנת כבדה, קצת בכל פעם, כדי להפוך את הדבק, ולאחר מכן מערבבים בשאר.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
מוסיפים את סירופ התירס ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מקפידים לטאטא ברציפות. להפחית את החום לרתיחה ולהמשיך לבשל, לטאטא ברציפות, לעוד 3 עד 4 דקות כדי לעזור לבשל את הטעם המר מן הקקאו ולעבות את הרוטב. הרוטב יהיה מבריק מאוד ולקחת על גוון כהה מאוד (כמעט שחור).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
כדי לבדוק אם הרוטב הוא עבה מספיק, מניחים טיפה קטנה של רוטב על צלחת נקייה ולתת לעמוד 1 דקה. אם הרוטב מתפשט, תמשיך לרתוח. אתה אמור להיות מסוגל להטות את הצלחת מבלי לשפוך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
18
לאחר ביצוע, להסיר מחום ומערבבים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
19
מגישים מיד על גלידה או לתת מגניב מעט לפני השימוש. הרוטב ישמור במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות. לחמם: מיקרוגל ב 50 אחוז כוח במשך כ 30 שניות, או חם בסיר על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
20
עבור הוופ הטרי: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב את הקרם, סוכר, וניל להכות על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות בינוניות רכות טופס. (לחלופין אתה יכול להקציף את הקרם עם מיקסר כף יד או ביד עם מקצף, אם כי זה ייקח יותר זמן.) אם אתה רוצה הפסגות רכות, להצליף פחות. אם אתה רוצה אותם חזק יותר, להצליף יותר, אבל לא overwhip או את השמנת יהיה להתקפל ובסופו של דבר להפוך חמאה!
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק( 23)( 23)8ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב השוקולד של דודה שירלירוטב השוקולד של דודה שירלי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תירס קלסירופ תירס קל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סוכר מגורען או סוכר חום כההסוכר מגורען או סוכר חום כהה3(חוֹרֶף)אבקת קקאו תהליך הולנדיאבקת קקאו תהליך הולנדי2(יכול להיות או להרחיק)אבקת ג'לטין ללא טעםאבקת ג'לטין ללא טעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כבד קר (רצוי 40 אחוז שומן)קרם כבד קר (רצוי 40 אחוז שומן)0(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוס ערמה ממותק, קוקוס מגורר (רצוי פתית מלאך)כוס ערמה ממותק, קוקוס מגורר (רצוי פתית מלאך)11 קילו קישואים,חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב קוקוס לא ממותק (אני משתמש במותג Chaokoh.)חלב קוקוס לא ממותק (אני משתמש במותג Chaokoh.)1(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהור, או זרעים מגורדים מ 1/4 ל 1/2 וניל שעועיתתמצית וניל טהור, או זרעים מגורדים מ 1/4 ל 1/2 וניל שעועית11 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל3(חוֹרֶף)מים קריםמים קרים