קלח תירס מוקפץ עם ממרח צ'ילי-ליים-כוסברה
קלח תירס מוקפץ עם ממרח צ'ילי-ליים-כוסברה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 186 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.14 דולר למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמנת, תירס אוזניים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו תירס עם כוסברה-ליים-חמאת צ'ילי, ממרח אבוקדו ליים כוסברה, ו מאפינס תירס קאובוי עם ממרח כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תירס על צלחת בטוחה למיקרוגל; מכסים היטב בניילון. מיקרוגל בעוצמה גבוהה עד שהתירס מבושל לחלוטין, 8 עד 10 דקות. (השארת פלסטיק לעטוף במקום, תירס יכול להתבצע עד 2 שעות קדימה.)
מערבבים שמנת חמוצה, כוסברה, אבקת צ ' ילי, מיץ ליים, מלח ופלפל. מכסים ומצננים עד שהם מוכנים להגשה. (עושה 1/2 כוס.)
כ -10 דקות לפני זמן ההגשה מחממים חמאה במחבת בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מוסיפים תירס ומבשלים, הופכים עם מלקחי מטבח כל כמה דקות, עד להזהבה, כ -6 דקות.
מגישים מיד, עם שמנת חמוצה להפיץ עבר בנפרד.