קליבוט פסיפי מטוגן עם כרישה, פטריות וצדפות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט מטוגן עם כרישה, פטריות, צדפות ומולים, הליבוט צרוב במחבת עם כרישה מטוגנת ביין, ו כרישה מטוגנת ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה על חום בינוני במחבת סאוט ישרה 11 או 12 אינץ ' עם מכסה.
מוסיפים את הפטריות והכרישה ומתבלים קלות במלח ופלפל. מבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך אבל לא השחמה, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את המרק, מעלים את החום לגובה בינוני, ומביאים לרתיחה. מתבלים את ההליבוט במלח ופלפל. נסטלו את הדגים וצדפות בין הירקות במחבת. להביא את המרק בחזרה לרתיחה, לכסות בחוזקה, ולהפחית את החום נמוך. מבשלים בעדינות עד הדג הוא רק מבושל דרך ואת הצדפות נפתחו, כ 7 דקות. אם כל הצדפות אינן פתוחות, הסירו את הדגים ואת הצדפות הפתוחות והמשיכו לבשל עד שהצדפות הנותרות ייפתחו, עוד 2 עד 3 דקות. תזרקו את הצדפות שלא נפתחו עד עכשיו.
מגישים את הדגים בקערות מרק רדודות מחוממות, מעליהן כרישה ופטריות, מוקפים צדפות ומרק, וזרועים פטרוזיליה קצוצה. מגישים הצעות להפוך אותו לארוחה מלאה, מגישים עם סלט בצד ירוק ואורז יסמין מאודה.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.