קליפות תפוחי אדמה אפויות טעונות של מיטשל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל קליפות תפוחי אדמה אפויות טעונות של מיטשל. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, סלסה בבקבוק, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קליפות תפוחי אדמה אפויות טעונות, מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, ו משחק זמן טעון קליפות תפוחי אדמה אפויות {Go Buckeyes!!!} (מתכונים דומים).
הוראות
אופים תפוחי אדמה ב 425 במשך 1 שעה או עד הסוף; מגניב מעט.
חותכים כל תפוח אדמה בחצי אורך, לגרוף את עיסת, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'. שמור עיסת תפוחי אדמה לשימוש נוסף.
מניחים קליפות תפוחי אדמה על תבנית אפייה; תרסיס בתוך פגזים עם ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 8 דקות או עד פריך. מחלקים פפרוני וגבינה באופן שווה בין קליפות תפוחי אדמה.
אופים ב 425 במשך 5 דקות או עד גבינה נמסה. למעלה כל פגז עם 1 כף שמנת חמוצה, 1 כף בצל, 2 כפיות זיתים, ו 1 1/2 כפיות סלסה.