קושימומחה
מוכן ב1 ש, 41 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

קליפות תפוחי אדמה גביני

קליפות תפוחי אדמה גביני
קליפות תפוחי אדמה גביני נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל ירוק, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 41 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קליפות תפוחי אדמה גביני, קליפות תפוחי אדמה גביני, ו קליפות תפוחי אדמה גביני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף, חודרים תפוחי אדמה כדי לאפשר לאדים להימלט.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד מכרז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
4
חותכים תפוחי אדמה לאורכו לרביעיות; בזהירות לגרוף את עיסת, עוזב 1/4 אינץ ' פגזים. שמור עיסת תפוחי אדמה לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
5
הגדר שליטה בתנור לצלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים קליפות תפוחי אדמה, צד עור למטה, על מתלה במחבת ברוילר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
7
מברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
צלייה עם מקסימום 4 עד 5 סנטימטרים מחום על 5 דקות או עד פריך וחום.
9
מפזרים גבינה. לצלות כ -30 שניות או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
10
מגישים חם עם שמנת חמוצה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה