קליפות תפוחי אדמה מטוגנים Ole
זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך גבינת צ'דר, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 35%. נסו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, קליפות תפוחי אדמה מטוגנים בשמן עמוק, ו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל) (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה; לדקור כל תפוח אדמה כמה פעמים עם מזלג.
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד תפוחי אדמה נעשים.
מטגנים פלפל אדום ובצל ירוק במרגרינה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 דקות או עד למכרז. מערבבים תירס, אבקת צ ' ילי, ומלח; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
הסר מהחום, ולתת מגניב. מערבבים שמנת חמוצה וכוסברה טחון. תניח בצד.
אפשר לתפוחי אדמה להתקרר לגעת.
חותכים תפוחי אדמה במחצית לאורכו. בזהירות לגרוף את עיסת, עוזב על 1/8 אינץ ' עבה פגזים.
חותכים כל פגז במחצית לאורכו. שמור עיסת תפוחי אדמה לשימוש נוסף.
יוצקים שמן לעומק של 2 עד 3 אינץ ' בתנור הולנדי. קליפות מטגנים בשמן חם (37
במשך 1 עד 2 דקות או עד השחמה. הפוך וניקוז על מגבות נייר.
מניחים קונכיות, צד העור למטה, על תבנית אפייה ungreased. תערובת תירס כפית באופן שווה לתוך פגזים; מפזרים באופן שווה עם גבינה. מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) 2 עד 3 דקות או עד גבינה נמסה.
מקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.