קליפת אבטיח כבושה
צריך ללא גלוטן, מזון ידידותי, ותוספת טבעונית? קליפת אבטיח כבושה יכולה להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1452 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חומץ, סוכר, קליפת אבטיח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קליפת אבטיח כבושה, קליפת אבטיח כבוש בטעם הדר ותבלינים, ו מלפפונים חמוצים בטעם אבטיח.
הוראות
הסר עור ירוק חיצוני ובשר ורוד של קליפת אבטיח.
חותכים חלק ירקרק לבן של קליפה לקוביות 1 אינץ ' או צורות אחרות, אם תרצה בכך.
מניחים קליפה במיכל זכוכית גדול, קרמיקה או נירוסטה.
שלב סיד 1 ליטר מים קרים; לשפוך מעל הקליפה. לכסות ולתת לעמוד במקום קריר 3 שעות.
מסננים ושוטפים 3 אמבטיות של מים קרים.
מניחים רינד ב 10 ליטר נירוסטה stockpot; לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה, ומרתיחים לאט, ערבוב מדי פעם, 1 שעה או עד הקליפה הוא שקוף.
שלב רינד, 2 כוסות מים, ו 1 כוס חומץ במיכל זכוכית; לערבב היטב. לכסות ולתת לעמוד במקום קריר לילה.
מערבבים קינמון, ציפורן, ואולספייס; לקשור באופן רופף בשקית גבינה.
שלב שקית תבלינים, הנותרים 1 כוס מים, חומץ 3 כוסות, וסוכר ב stockpot. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
מוסיפים קליפה לסירופ. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, 2 שעות או עד הקליפה הוא שקוף.
הסר את תיק התבלינים; השלך.
לארוז קליפה לתוך צנצנות מעוקרים חם; לשפוך סירופ על חמוצים, משאיר 1/2 אינץ ' שטח הראש.
הסר בועות אוויר. מכסים במכסי מתכת, ומבריגים חזק. עיבוד קליפת אבטיח באמבט מים רותחים 15 דקות.