קליפת בייקון
קליפת בייקון דורשת סביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו פפריקה הונגרית, בייקון במרכז לחתוך, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: קליפת חג הפסחא: שתי דרכים (קליפת ביצת קרם וקליפת שעועית ג'לי), בייקון" לנבוח " מקלות, ו קליפת פקאן ובייקון מסוכרת-דלת פחמימות וללא גלוטן.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
להכנת האגוזים: בקערה קטנה מוסיפים את פקאן, אגוזי מלך, סוכר חום, סירופ מייפל, תבלין פאי דלעת, פפריקה וקורט מלח וטחינה או 2 פלפל. מערבבים עד שהכל מצופה ומניחים בצד.
להכנת הבייקון: בקערה קטנה נוספת מוסיפים את הסוכר החום, הפפריקה, הבייקון, גרידת הלימון, קורט מלח וטחינה או 2 פלפל.
מורחים על תבנית ללא מקל ומבשלים עד שהבייקון כמעט נגמר והסוכרים מבעבעים, 8 עד 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומוסיפים את תערובת האגוזים לסדין. מערבבים ומקפלים בעזרת מרית ומורחים הכל שוב על הסדין.
מכניסים חזרה לתנור לעוד 15 דקות, מערבבים ומתפשטים שוב באמצע הדרך.
מגישים חם, או מאפשרים להתקרר ולהתפרק.