קלמרי על פסטה
קלמרי על פסטה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 518 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, שמן זית, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פסטה אמלפי קלמרי, קלמרי בערב חג המולד / Calamari In Umido per la Vigilia di Natale, ו קלמרי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים גופי דיונון חצי לאורכו ולאחר מכן לחתוך לחצי widthwise. אם הזרועות גדולות, חותכים אותן לחצי לאורכו. תניח בצד.
מחממים שמן זית במחבת גדולה.
מוסיפים שום ושאלות ומבשלים על אש בינונית גבוהה במשך כ 5 דקות.
מוסיפים רוטב עגבניות, 1/4 כוס מים ויין לבן. מבשלים רוטב על חום גבוה במשך 5 דקות, עד שהוא מצטמצם ומתעבה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את כל אבל 1 כף הפטרוזיליה לרוטב העגבניות, חום נמוך יותר, ומבשלים, חשוף, במשך כ -15 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף לינגוויני או ספגטי לבשל עד במכרז (הזמן ישתנה על פי רעננות של פסטה, אבל זה צריך לקחת לפחות 7 דקות).
מסננים היטב, רועד מסננת בעדינות כדי להסיר לחות עודפת.
מוסיפים קלמרי לרוטב עגבניות, ומבשלים 3 עד 5 דקות, או עד שרק מבושל דרך. טעם לתיבול, ולהוסיף יותר מלח ופלפל, אם תרצה בכך.
מוסיפים את הפסטה סחוטה וזורקים היטב. כדי לשרת, מקשטים עם פטרוזיליה שנותרה.