קלצונה
קלצונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לך בצל, פטרוזיליה, לחמניות ארוחת ערב unrisen הערה: יכול גם להשתמש כיכרות לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: קלצונה, קלצונה, ו קלצונה חם, חם חם.
הוראות
מניחים לחמניות קפואות (או כיכרות לחם קפואות) על תבנית אפייה להפשרה. מכסים במגבת תה ולתת להפשיר ולעלות במשך 2 עד 3 שעות. מחממים תנור ל 400 מעלות.ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ומאפשרים לבשל במשך כמה דקות.
מוסיפים נקניק ומבשלים עד חום, מתפורר את הנקניק כפי שאתה מערבבים.
מוסיף תיבול איטלקי פתיתי פלפל אדום.
הסר מן המחבת ולאפשר להתקרר על צלחת. בקערה נפרדת, לשלב ריקוטה, פרמזן, מוצרלה, ביצים, מלח, פלפל, ופטרוזיליה. כאשר נקניק הוא מגניב, מערבבים אותו. תניח בצד. כאשר לחמניות מופשרים ועולים, לגלגל אותם על משטח מקומח קלות עד דק נייר. כף 3-4 כפות (כ) מילוי על מחצית מעגל הבצק. מקפלים חצי מהבצק על עצמו, ואז לוחצים על הקצוות כדי לאטום. * הערה: אם אתה רוצה קלצונה גדול יותר, להשתמש כיכרות לחם קפוא ולהשתמש בערך 1/4 עד 1/3 של כיכר עבור כל קלצונה.
משטח מברשת של קלצונה עם ביצה מוכה, ואז אופים במשך 10-13 דקות, או עד נחמד וזהוב חום.
מגישים עם רוטב מרינרה חם.