קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

קלצונה בצל כפול קרום: סקלקיונה די ציפולה

קלצונה בצל כפול קרום: סקלקיונה די ציפולה
קלצונה בצל קרום כפול: סקאלציון די ציפולה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 478 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, שמרים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה מרהיב. נסו שעועית פאבה עם בצל אדום ונענע (מועדף קון ציפולה רוסאן ומנטה ), אסקרול קלצונה: קלצונה די ריקוטן א אסקרולה, ו עוגת סיר עוף עם קרום כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את השמרים היבשים מעל 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בקערה גדולה, מערבבים קמח עם יין, שמן זית, הנותרים 1 כוס מים, מלח, ופלפל, לפי הטעם. מערבבים פנימה את מי השמרים ומעבדים אותם לבצק בידיים.
מרכיבים שתצטרך
מים שמריםמים שמרים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים ללוח מקומח קלות ולשים עד שהוא פשוט מאבד את הדביקות שלו. מניחים בצד, מכוסה במטלית לחה.
4
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת מטגן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הכרישה ומבשלים בעדינות 15 דקות, או עד שהם רכים אך לא משחימים.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
מוסיפים את החלב ומבשלים 5 דקות נוספות. מוסיפים סוכר ומבשלים עוד 5 דקות. הכרישה צריכה להיות רכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
מוסיפים את האנשובי, הזיתים השחורים, הפטרוזיליה והעגבניות. מערבבים לערבב היטב וממשיכים לבשל עד שהרוטב סמיך ונוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מסירים מהאש.
9
מסננים את הצימוקים ומערבבים לתערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10
משמנים קלות תבנית פיצה בגודל 12 אינץ'. מחלקים את הבצק ל -2 חלקים, 1 מעט גדולים יותר מהשני. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הנתח הגדול יותר לעובי 1/8 אינץ ' ומניחים על תבנית הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
11
מורחים את המילוי באופן שווה על פני הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
12
מרדדים את חתיכת הבצק השנייה ומתאימים אותה על גבי הראשונה, ומגלגלים את שולי 2 חתיכות הבצק יחד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
13
מברישים את הקרום העליון בשמן, מפזרים סוכר, דוקרים בכמה מקומות בעזרת מזלג ומניחים בצד למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
14
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
אופים את הקלצונה בתנור למשך 15 דקות, ואז מורידים את האש ל -350 מעלות צלזיוס ואופים עוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.