קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

קלצונה בצל כפול קרום: סקלקיונה די ציפולה

קלצונה בצל כפול קרום: סקלקיונה די ציפולה
קלצונה בצל קרום כפול: סקאלציון די ציפולה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 478 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -20 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, שמרים, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. הציון הזה מרהיב. נסו שעועית פאבה עם בצל אדום ונענע (מועדף קון ציפולה רוסאן ומנטה ), אסקרול קלצונה: קלצונה די ריקוטן א אסקרולה, ו עוגת סיר עוף עם קרום כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את השמרים היבשים מעל 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה גדולה, מערבבים קמח עם יין, שמן זית, הנותרים 1 כוס מים, מלח, ופלפל, לפי הטעם. מערבבים פנימה את מי השמרים ומעבדים אותם לבצק בידיים.
מרכיבים שתצטרך
מים שמריםמים שמרים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעבירים ללוח מקומח קלות ולשים עד שהוא פשוט מאבד את הדביקות שלו. מניחים בצד, מכוסה במטלית לחה.
4
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת מטגן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הכרישה ומבשלים בעדינות 15 דקות, או עד שהם רכים אך לא משחימים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
6
מוסיפים את החלב ומבשלים 5 דקות נוספות. מוסיפים סוכר ומבשלים עוד 5 דקות. הכרישה צריכה להיות רכה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את האנשובי, הזיתים השחורים, הפטרוזיליה והעגבניות. מערבבים לערבב היטב וממשיכים לבשל עד שהרוטב סמיך ונוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מסירים מהאש.
9
מסננים את הצימוקים ומערבבים לתערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
10
משמנים קלות תבנית פיצה בגודל 12 אינץ'. מחלקים את הבצק ל -2 חלקים, 1 מעט גדולים יותר מהשני. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הנתח הגדול יותר לעובי 1/8 אינץ ' ומניחים על תבנית הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
11
מורחים את המילוי באופן שווה על פני הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מרדדים את חתיכת הבצק השנייה ומתאימים אותה על גבי הראשונה, ומגלגלים את שולי 2 חתיכות הבצק יחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מברישים את הקרום העליון בשמן, מפזרים סוכר, דוקרים בכמה מקומות בעזרת מזלג ומניחים בצד למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
14
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
אופים את הקלצונה בתנור למשך 15 דקות, ואז מורידים את האש ל -350 מעלות צלזיוס ואופים עוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.