קלצונה ברוטב עגבניות איטלקי
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם תרד, גבינת מוצרלה, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קלצונה איטלקית אמיתית, Calzones העליון איטלקי, ו Calzones איטלקי Pinwheel (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד שהוא מתפורר ואינו ורוד יותר.
שלב בשר בקר, 2 1/2 גבינות כוסות, והבא 3 מרכיבים.
פורסים כל פיצה, וחותכים כל קרום לשלישים.
גלגל כל חלק למעגל 5 אינץ'.
מורחים 3/4 כוס תערובת בשר באופן שווה על מחצית מכל מעגל. לחות קצוות עם מים; לקפל בצק מעל, הקשה או crimping קצוות לאטום.
מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות, וחותכים חריצים בצמרות כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים ב 375 במשך 25 עד 30 דקות או עד הזהב. למעלה עם רוטב עגבניות איטלקי; מפזרים גבינה נותרת. ממיסים גבינה מתחת לגריל, אם תרצה.
הערה: להקפיא calzones אפוי עד 1 חודש, אם תרצה. הפשרה במקרר למשך הלילה. לעטוף calzones בנייר אלומיניום, ואופים ב 300 במשך 1 שעה או עד מחומם היטב.