קמח תירס-אמנון קרום עם סלסה עגבניות
צריך מנה עיקרית ללא חלב ופסקאטריה? אמנון קרום קמח תירס עם סלסת עגבניות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קמח, קמח תירס, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: קמח תירס-אמנון קרום עם סלסה עגבניות, קמח תירס-אמנון קרום עם סלסה, ו קמח תירס-אמנון קרום עם שעועית שחורה וסלסה.
הוראות
להכנת סלסה, שלבו את 6 המרכיבים הראשונים בבלנדר; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד.
להכנת דגים, שלבו קמח וקמח תירס בכלי רדוד.
שלב 1 כף מים וחלבון ביצה בכלי רדוד, תוך ערבוב טוב.
מפזרים את שני צידי הדג באופן שווה במלח ואבקת צ ' ילי.
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. טובלים דגים בתערובת ביצים; לחפור בתערובת קמח.
להוסיף דגים למחבת; לבשל 2 1/2 דקות בכל צד או עד דגים פתיתי בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד הרצוי תואר של אלילות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות עבור אמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לקטוף יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררטנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריגיו]()
לשגשג פינו גריגיו