קמח תירס-ארטישוקים מטוגנים
ארטישוק מטוגן בקמח תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון צמחוני זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל דרומי. אם יש לכם ביצה, פלפל גרוס, מאיו שום-לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח התירס הצהוב תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות קמח תירס כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קמח תירס-ארטישוקים מטוגנים, קמח תירס-פורל מטוגן עם אשכולית ומרווה מטוגנת, ו שפמנון מטוגן מקמח תירס עם ר ' מולדה.
הוראות
חותכים 3 סנטימטרים מלמעלה של כל ארטישוק, בעזרת סכין משוננת. מחק את החלק העליון.
הסר וזורקים עלים מן החלקים התחתונים של ארטישוקים. חתוך עור ירוק מהצדדים והגבעולים, בעזרת סכין קילוף, והקפד להשאיר את קצוות הגבעול שלמים.
חותכים כל ארטישוק לאורכו לרבעים.
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתנור הולנדי; מחממים על אש בינונית-גבוהה עד 35
שלב קמח תירס, מלח ופלפל בקערה רדודה.
מקציפים יחד חלב חמאה וביצה בקערה אחרת.
זורקים ארטישוקים בקמח. טובלים בתערובת ביצים, ומחפרים בתערובת קמח תירס, מנערים עודפים.
מטגנים ארטישוקים, בקבוצות, בשמן חם 5 דקות או עד שהם רכים וחומים זהובים.
מסננים על רשת מעל מגבות נייר.
ארטישוק מטוגן מהיר: תחליף 2 (14-עוז.) פחיות תחתיות ארטישוק, שטופות ומנוקזות, לארטישוקים טריים. הפחיתו מלח ל 1 כפית. פט ארטישוקים יבש עם מגבות נייר; לחתוך כל לרבעים. המשך במתכון לפי ההוראות, החל משלב עושה 4 עד 6 מנות; הכנה: 15 דקות., מטגנים: 5 דקות. לכל אצווה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. מרתפי פורג ' קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג]()
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.