קמח תירס, גבינת עיזים ופיצת Muscadine עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 728 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו גבינת עיזים עם ג'לי Muscadine, הפוך גבינת עיזים משלך עבור גבינת עיזים, נקניק ופטריות ולינגטון (או פיצה!), ו גבינת עיזים בטעם תאנה, קמח תירס וופלים בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שמרים, סוכר ומים בקערה קטנה ומאפשרים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
2
יוצקים תערובת שמרים לתוך קערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק להוסיף שמן זית, קמח, קמח תירס ו 1 1/2 כפיות מלח.
העברה לקערה משומנת, לכסות עם פלסטיק ולאפשר לעלות 2 שעות בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
5
שמן חום במחבת נירוסטה 8 אינץ ' עם תחתית כבדה מעל חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
6
מוסיפים בצל ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
7
מוסיפים חומץ ומבשלים 5 דקות נוספות עד שהתערובת כמעט יבשה והבצל חום עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
8
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
9
תהליך גבינת עיזים במעבד מזון עד חלקה וקרם, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך, על 1 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
לסובב חבלי ליקריץ
10
מוסיפים דבש ו 1/2 כפית מלח ועונה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
11
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 350 מעלות. אגרוף את הבצק ולחלק ל 4 חתיכות. שטחו כל חתיכה באצבעות והניחו על תבנית אפייה אחת מצופה קלף. לתקוע כל פיסת בצק 20 פעמים עם קצה של מקלות אכילה לעגון (לא לשבור את הבצק).