קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קנאידלך ממולא הבצל של המהפכה הכשרה

קנאידלך ממולא הבצל של המהפכה הכשרה
אם יש לכם פטרוזיליה, ציר עוף, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: מהפכה כשרה להיות-כל, סוף-כל מרק עוף, קרוסטיני כבד עוף כשר במהפכה, ו עוגות קישואים כשרות מהמזרח התיכון עם רוטב טחינה.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הביצים, המניה, 3 כפות של השומן, מלח, פלפל, פטרוזיליה וכוסברה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את ארוחת המצות ומערבבים. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
3
במחבת בינונית, לחמם את השומן הנותר על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח וסוט, ערבוב, עד שקוף ומתחיל חום, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מסננים את הבצלים על מגבת נייר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. להפחית את החום כך המים רותחים לאט. (רתיחה מהירה מדי יכולה להפוך את knaidlach לשבור בעת הבישול.) באמצעות ידיים רטובות, טופס 1 עד 1 1/2 כפות כל תערובת ארוחה מצות לתוך דיסק שנערך בכף אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מניחים 1 עד 1 1/2 כפיות של הבצל באמצע הדיסק, קמצוץ כדי להקיף, לגלגל בין שתי הידיים עד כדור נוצר. טיפה לתוך המים. חזור עם התערובת הנותרת ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
כאשר knaidlach לצוף על פני המים, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים עד מכרז, 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
הסר את knaidlach עם כפית מחוררת, להעביר למרק, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות