קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קנאידלך ממולא הבצל של המהפכה הכשרה

קנאידלך ממולא הבצל של המהפכה הכשרה
אם יש לכם פטרוזיליה, ציר עוף, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: מהפכה כשרה להיות-כל, סוף-כל מרק עוף, קרוסטיני כבד עוף כשר במהפכה, ו עוגות קישואים כשרות מהמזרח התיכון עם רוטב טחינה.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הביצים, המניה, 3 כפות של השומן, מלח, פלפל, פטרוזיליה וכוסברה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את ארוחת המצות ומערבבים. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
3
במחבת בינונית, לחמם את השומן הנותר על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח וסוט, ערבוב, עד שקוף ומתחיל חום, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מסננים את הבצלים על מגבת נייר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. להפחית את החום כך המים רותחים לאט. (רתיחה מהירה מדי יכולה להפוך את knaidlach לשבור בעת הבישול.) באמצעות ידיים רטובות, טופס 1 עד 1 1/2 כפות כל תערובת ארוחה מצות לתוך דיסק שנערך בכף אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מניחים 1 עד 1 1/2 כפיות של הבצל באמצע הדיסק, קמצוץ כדי להקיף, לגלגל בין שתי הידיים עד כדור נוצר. טיפה לתוך המים. חזור עם התערובת הנותרת ובצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
כאשר knaidlach לצוף על פני המים, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים עד מכרז, 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר את knaidlach עם כפית מחוררת, להעביר למרק, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות