קנולי אני
קנולי אני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם סוכר, קמח, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: Chocolate Chip-Orange Cannoli (Cannoli di Ricotta), קינוח קנולי פיזזן ופיצטות שוקולד קנולי, ו קנולי.
הוראות
מערבבים גבינת ריקוטה, 1 1/4 כוסות סוכר לבן, ו 2 כפיות וניל עד חלקה וקרם. מערבבים אתרוג מסוכרים וחתיכות שוקולד חצי מתוקות. מקררים כדי להירגע.
כדי להפוך את הפגזים: לנפות יחד לתוך קערה 3 כוסות קמח, 1/4 כוס סוכר, 1 כפית קינמון ו 1/4 כפית מלח.
חותכים את קיצור עם בלנדר מאפה עד חתיכות בגודל של אפונה קטנה. מערבבים ב 2 ביצים מכות. מערבבים את החומץ הלבן ואת המים הקרים כף אחת בכל פעם.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש. לעטוף בנייר שעווה וצינה במקרר במשך חצי שעה.
מקרטון, לחתוך דפוס אליפסה מדידה 6 x 4 1/2 אינץ'.
רול בצק מקורר 1/8 אינץ ' עבה על משטח מקורר. באמצעות דפוס קרטון וחותך מאפה, לחתוך אליפסות מבצק. לעטוף את אליפסות בצק רופף סביב צינורות, רק מלחך על קצוות מנוגדים. חותם קצוות על ידי צחצוח עם ביצה מוכה מעט לבן.
הגדר את סיר עמוק 1/2 ל 2/3 מלא שמן צמחי או קיצור וחום ל 360 מעלות F (180 מעלות C). מטגנים רק פגזי קנולי רבים כמו יהיה לצוף uncrowded שכבה אחת עמוקה. מטגנים כ 8 דקות או עד הזהב. הפעל מדי פעם בעת טיגון.
מסננים את עודף שומן לפני הסרת נייר סופג. מגניב במקצת.
הסר צינורות. קליפות מגניבות לחלוטין.
כאשר מוכן לשרת, למלא עם מילוי ריקוטה צונן.
מפזרים קצוות של קנולי עם אגוזי פיסטוק קצוצים וקליפות אבק עם סוכר של ממתקים. שמור קנולי מילוי בקירור.