קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

קנולי אני

קנולי אני
קנולי אני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם סוכר, קמח, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: Chocolate Chip-Orange Cannoli (Cannoli di Ricotta), קינוח קנולי פיזזן ופיצטות שוקולד קנולי, ו קנולי.

הוראות

1
מערבבים גבינת ריקוטה, 1 1/4 כוסות סוכר לבן, ו 2 כפיות וניל עד חלקה וקרם. מערבבים אתרוג מסוכרים וחתיכות שוקולד חצי מתוקות. מקררים כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
אתרוג מסוכראתרוג מסוכר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2
כדי להפוך את הפגזים: לנפות יחד לתוך קערה 3 כוסות קמח, 1/4 כוס סוכר, 1 כפית קינמון ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את קיצור עם בלנדר מאפה עד חתיכות בגודל של אפונה קטנה. מערבבים ב 2 ביצים מכות. מערבבים את החומץ הלבן ואת המים הקרים כף אחת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש. לעטוף בנייר שעווה וצינה במקרר במשך חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
מקרטון, לחתוך דפוס אליפסה מדידה 6 x 4 1/2 אינץ'.
6
רול בצק מקורר 1/8 אינץ ' עבה על משטח מקורר. באמצעות דפוס קרטון וחותך מאפה, לחתוך אליפסות מבצק. לעטוף את אליפסות בצק רופף סביב צינורות, רק מלחך על קצוות מנוגדים. חותם קצוות על ידי צחצוח עם ביצה מוכה מעט לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
7
הגדר את סיר עמוק 1/2 ל 2/3 מלא שמן צמחי או קיצור וחום ל 360 מעלות F (180 מעלות C). מטגנים רק פגזי קנולי רבים כמו יהיה לצוף uncrowded שכבה אחת עמוקה. מטגנים כ 8 דקות או עד הזהב. הפעל מדי פעם בעת טיגון.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנוליקונכיות קנולי
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מסננים את עודף שומן לפני הסרת נייר סופג. מגניב במקצת.
9
הסר צינורות. קליפות מגניבות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
10
כאשר מוכן לשרת, למלא עם מילוי ריקוטה צונן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
11
מפזרים קצוות של קנולי עם אגוזי פיסטוק קצוצים וקליפות אבק עם סוכר של ממתקים. שמור קנולי מילוי בקירור.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)