קנזס סיטי ספאריבס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Spareribs קנזס סיטי. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 1530 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 120 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, מלח גס, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת בוץ קנזס סיטי, עיסוי יבש בקנזס סיטי, ו Kansas City Rub.
הוראות
מערבבים סוכר חום, פפריקה, מלח גס, פלפל שחור, אבקת בצל ופלפל קאיין בקערה קטנה לשפשף יבש.
מפזרים 2/3 כוס לשפשף יבש על כל spareribs. מכסים את הצלעות בניילון נצמד; מקררים בין לילה. מכסים הנותרים לשפשף יבש; לאחסן בטמפרטורת החדר.
פתח spareribs מתובל; מפזרים בכל רחבי עם חצי לשפשף יבש שנותר.
בואו spareribs לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
בעקבות הוראות היצרן ושימוש פחם גוש טבעי 1/2 כוס סחוט שבבי עץ למעשן או 1 כוס לברביקיו( ראה תיבה מימין), להתחיל אש ולהביא טמפרטורה של מעשן 93°. כדי225. או ברביקיו כדי275. כדי300. לארגן צלעות על מתלה במעשן או ברביקיו. לכסות ולבשל צלעות 2 שעות, מפנה מדי פעם.
הוסף פחם יותר לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה ושבבי עץ מנוקזים יותר (1/2 כוס למעשן או 1 כוס לברביקיו עם כל תוספת) כדי לשמור על רמת עשן.
מפזרים צלעות באופן שווה עם כל הנותרים לשפשף יבש. לכסות ולבשל 1 שעה 15 דקות.
תצחצח צלעות בנדיבות עם רוטב ברביקיו. המשך לבשל עד הבשר הוא מאוד רך וחום, על 30 דקות יותר. לשמור על טמפרטורה על ידי הוספת פחם גוש יותר; לשמור על רמת עשן על ידי הוספת שבבי עץ היקורי סחוט יותר לפי הצורך.
חותכים צלעות בין עצמות לצלעות בודדות ומגישים מיד.