קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

קנזס סיטי ספאריבס

קנזס סיטי ספאריבס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Spareribs קנזס סיטי. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 1530 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 120 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, מלח גס, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת בוץ קנזס סיטי, עיסוי יבש בקנזס סיטי, ו Kansas City Rub.

הוראות

1
מערבבים סוכר חום, פפריקה, מלח גס, פלפל שחור, אבקת בצל ופלפל קאיין בקערה קטנה לשפשף יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
מלח גסמלח גס
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מפזרים 2/3 כוס לשפשף יבש על כל spareribs. מכסים את הצלעות בניילון נצמד; מקררים בין לילה. מכסים הנותרים לשפשף יבש; לאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
פתח spareribs מתובל; מפזרים בכל רחבי עם חצי לשפשף יבש שנותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
בואו spareribs לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
5
בעקבות הוראות היצרן ושימוש פחם גוש טבעי 1/2 כוס סחוט שבבי עץ למעשן או 1 כוס לברביקיו( ראה תיבה מימין), להתחיל אש ולהביא טמפרטורה של מעשן 93°. כדי225. או ברביקיו כדי275. כדי300. לארגן צלעות על מתלה במעשן או ברביקיו. לכסות ולבשל צלעות 2 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
הוסף פחם יותר לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה ושבבי עץ מנוקזים יותר (1/2 כוס למעשן או 1 כוס לברביקיו עם כל תוספת) כדי לשמור על רמת עשן.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
מפזרים צלעות באופן שווה עם כל הנותרים לשפשף יבש. לכסות ולבשל 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
8
תצחצח צלעות בנדיבות עם רוטב ברביקיו. המשך לבשל עד הבשר הוא מאוד רך וחום, על 30 דקות יותר. לשמור על טמפרטורה על ידי הוספת פחם גוש יותר; לשמור על רמת עשן על ידי הוספת שבבי עץ היקורי סחוט יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
9
מעבירים צלעות למגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
10
בואו לעמוד 10 דקות.
11
חותכים צלעות בין עצמות לצלעות בודדות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי