קנטאקי בורבון בייקון צ'קס מיקס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל קנטאקי בורבון בייקון צ'קס לערבב. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם בייקון, אבקת צ'יפוטלה צ' ילי, חצאי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת ויסקי קנטאקי, כדורי בורבון קנטאקי, ו Kentucky Bourbon Burgoo (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 149°. קו שני מחבתות 15x10x1 אינץ ' עם רדיד. תרסיס רדיד עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לערבב חטיף, אגוזי פקאן ובייקון. תניח בצד.
בסיר 2 ליטר, מחממים סוכר חום, חמאה וסירופ תירס על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מבעבע בקצוות. לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם; להסיר מן החום. מגניב 2 דקות. בזהירות לערבב בורבון אבקת צ 'יפוטלה צ' ילי.
יוצקים מעל תערובת חטיף; לזרוק עד מצופה שווה.
מורחים תערובת חטיפים על מחבתות.
אופים 15 דקות, ערבוב כל 5 דקות, כדי caramelize תערובת. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. לשבור לחתיכות. חנות מכוסה במקרר.