קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

קנטאקי בורבון בייקון צ'קס מיקס

קנטאקי בורבון בייקון צ'קס מיקס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל קנטאקי בורבון בייקון צ'קס לערבב. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם בייקון, אבקת צ'יפוטלה צ' ילי, חצאי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת ויסקי קנטאקי, כדורי בורבון קנטאקי, ו Kentucky Bourbon Burgoo (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 149°. קו שני מחבתות 15x10x1 אינץ ' עם רדיד. תרסיס רדיד עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לערבב חטיף, אגוזי פקאן ובייקון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר 2 ליטר, מחממים סוכר חום, חמאה וסירופ תירס על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מבעבע בקצוות. לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם; להסיר מן החום. מגניב 2 דקות. בזהירות לערבב בורבון אבקת צ 'יפוטלה צ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
יוצקים מעל תערובת חטיף; לזרוק עד מצופה שווה.
4
מורחים תערובת חטיפים על מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
אופים 15 דקות, ערבוב כל 5 דקות, כדי caramelize תערובת. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. לשבור לחתיכות. חנות מכוסה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.