קני כבד עוף ופטריות
קני כבד עוף & פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 287 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. לכי לחנות וקחי שן שום, בצל, ברנדי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, עקיצות פטריות בקיני תפוחי אדמה, ו כבד שמנת ורוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
מחממים את השמן במחבת גדולה, ואז מרככים את הבצל במשך 10 דקות עם המחבת מכוסה. להגביר את החום, להוסיף את הפטריות ומטגנים במשך כ 10 דקות עד הזהב וכל הנוזל שלהם התאדה. מערבבים את השום ומבשלים 1 דקות יותר. תטה הכל על צלחת.
ללטף את הכבדים להתייבש, ולאחר מכן להוסיף קצת יותר שמן למחבת. לרחוש בקבוצות במשך כ 20 שניות בכל צד עד רק זהב אבל לא מבושל דרך. שים בצד את הצלחת תוך כדי תנועה. טיפ בברנדי ולתת לו להפחית עד 1 כף. בערך לקצוץ את הכבדים פעם התקרר, ולאחר מכן לערבב עם פטריות oniony, ברנדי, לחם וכמעט כל פטרוזיליה ואגוזים.
כדי לבשל, קותלי חזיר נמרחים לתוך הבארות של פח לחמניה בן 12 גומות, כמו קנים קטנים. כפית במילוי (הזמנת 250 גרם עבור טורקיה שלך), לפזר עם אגוזים הנותרים, ואז לאפות, מכוסה בנייר כסף, במשך 20 דקות. לחשוף ולבשל במשך 25 דקות יותר עד הבייקון הוא זהב. לפזר עם פטרוזיליה קצוצה נותרת לשרת.