קניש סלמון מעושן
מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה אפייה, מלח, יוגורטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קניש קוקטייל תרד וסלמון מעושן, סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, ו הקניש של מייל אנד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד מכרז.
מערבבים תפוחי אדמה, מרק, שמיר, 1/2 כפית מלח, פלפל, וסלמון בקערה גדולה; מחית עד משולב היטב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב פעם אחת. מערבבים בצל לתערובת תפוחי אדמה. תניח בצד.
כדי להכין את הבצק, כף קל 2 1/3 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 1/3 כוסות קמח, אבקת אפייה, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה.
מערבבים יוגורט, 1/4 כוס מים, חמאה, ביצה 1 בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. הפוך היטב במרכז תערובת הקמח; להוסיף תערובת יוגורט, ערבוב עד צורות הבצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 10 דקות); להוסיף 1 כף קמח כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק). מכסים את הבצק, ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מחלקים את הבצק ל -16 מנות. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך ריבוע 5 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים תערובת תפוחי אדמה 1/4 כוס במרכז הבצק. מקפלים בצק על מילוי, צובט תפר ומסתיים לאטום.
מניחים קניש, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר ומילוי.
לעשות חתך קטן במרכז העליון של כל קניש.
שלב הנותרים 1 כף מים וביצה שנותר בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מברשת תערובת ביצים מעל קניש צמרות.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד הזהב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.