קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

קנלוני טלה של קנדיס עם פסטו נענע

קנלוני טלה של קנדיס עם פסטו נענע
קנלוני טלה של קנדיס עם פסטו מנטה הוא מאכל שמגיש 12. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 9 גרם חלבון , 18 גרם שומן ובסך הכל 259 קלוריות . , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם טלה טחון, שמן זית, גבינת עיזים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 43% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קבבוני טלה עם פסטו נענע , קבב טלה עם פסטו נענע וצלעות טלה נענע .

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את הפסטה במים הרותחים ללא מכסה עד שהיא מבושלת אך עדיין יציבה לביס, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים היטב במסננת שהוגדרה בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
חותכים כל דף לשניים, לרוחב.
4
מחממים את השמן הצמחי במחבת על אש בינונית; מבשלים את הטלה בשמן החם עד להשחמה אחידה, 7 עד 10 דקות. מתבלים במרווה, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסירים מהאש; מערבבים את גבינת העיזים לתוך הטלה המבושל. מזלפים כ-1 כף מתערובת הטלה במרכז כל אחד מדפי הלזניה ומגלגלים לגליל; מסדרים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
גבינת עיזיםגבינת עיזים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מערבבים את הנענע, הצנוברים ושמן הזית בבלנדר עד לקצוץ דק אך לא נוזלי; מטפטפים על הלחמניות להגשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Banfi Rosa Regale Brachetto. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-21 דולר.
Banfi Rosa Regale Brachetto
Banfi Rosa Regale Brachetto
יין זה מוצג במקומות של Starbucks® שבהם מוצע תפריט הערבים שלהם. יין מבעבע אדום רך, העשוי מברצ'טו. זן הענבים הארומטי, המורכב וההיסטורי הזה גדל רק באזור אקווי טרמה, בדרום פיימונטה. השריכה הקרה של הענבים, ולאחריה כבישה רכה, מאפשרת מיצוי של הניחוחות העזים האופייניים מהקליפות ומעניקה ליין את צבעו האדום הבהיר האופייני לו. נעים מאוד ואלגנטי במיוחד.מושלם לכל אירוע. יין מבעבע ייחודי וחגיגי, אפריטיף מפתה ויין קינוח אלגנטי. משתלב היטב עם פירות ים, גבינות, מאכלים חריפים ושוקולד. הגש צונן.