קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

קנצ'ינג'ירו

קנצ'ינג'ירו
אם יש לכם ירקות, mitsuban אופציונלי לקישוט, טופו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו Kenchinjiru, ו Kenchinjiru (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים קלות את פטריות השיטאקה המיובשות ומכניסים אותן לקערה עם 2 1/2 כוסות מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה מיובשותפטריות שיטאקה מיובשות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן להם להשרות במשך 30 דקות. שמור את השריית הנוזל, לסחוט את המים העודפים מן השיעים וקוצצים אותם להכללה עם הירקות האחרים שלך. בערך לקצוץ את הירקות שלך לגדלים כי ייקח רק על אותה כמות של זמן לבשל. למשל, גזרים קשים יותר מלפת, אז חתכתי אותם קטנים יותר. אתה רוצה תערובת של ירקות שיש להם טעם אחרת המרק שלך יהיה מימי. השתמשתי בשילוב של גזר, לפת תינוק, ברדוק, אדאמה, ופטריות שיטאקי טריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
לפתלפת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
3
מוסיפים את השמן לסיר ומחממים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הירקות יחד עם הסוכר החום ומטגנים את הירקות עד ריחני מאוד (5-10 דקות). Deglaze הסיר עם הסאקי, המאפשר אלכוהול לשרוף, ואז לשפוך את שיטאקי שמור השריית נוזלים לתוך הסיר, אבל לא לשפוך את המשקעים בתחתית הקערה כפי שהוא כנראה מכיל חול.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אלכוהולאלכוהול
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את הטופו, קומבו, רוטב סויה ומלח לסיר ומנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה. מבשלים את kenchinjiru עד הירקות רכים והמרק הוא טעים (כ 20-30 דקות). התאם מלח לפי הטעם, מקשטים עם מיטסובה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מצובהמצובה
KombuKombu
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר