קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

קסדיות מטוגנות עם שתי סתימות

קסדיות מטוגנות עם שתי סתימות
קסדיות מטוגנות עם שתי סתימות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 40 מנות. גשו לסופר וקנו את מאסה הרינה כגון מאסקה, שמן צמחי, ליווי: גוואקמולי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו קסדיות מטוגנות עם שתי סתימות, קסדיות אורז מטוגן שרימפס, ו רגשות על סתימות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל בחמאה במחבת בינונית nonstick על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
דופק פטריות במעבד מזון עד קצוץ גס ולהוסיף בצל יחד עם epazote ומלח.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד פטריות מתרככים וכל נוזל הוא התאדה, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
הסר מחום ומילוי קריר לחלוטין.
1
מערבבים יחד מאסה קרינה, מלח, ומים חמים בקערה גדולה עם כף עץ עד שהוא יוצר בצק. ללוש בצק בקערה עם העקב של היד שלך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לצבוט חתיכות קטנות של בצק להתגלגל לתוך כ 40 (scant 1 אינץ') כדורים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
להעביר כדורים כפי שנוצר מגש פלסטיק–גלישת מצופה לכסות עם לעטוף יותר פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
חותכים 2 (5 אינץ') ריבועים משקית פלסטיק קטנה ולהשתמש 1 כדי קו חצי התחתון של עיתונות טורטייה. שים כדור של בצק בעיתונות טורטייה העליון עם ריבוע שני של פלסטיק. סגור לחץ טורטייה, דוחף בעדינות על מנוף כדי לשטח את הבצק לסיבוב 2 1/2-ל 3 אינץ'. אם העיתונות לא לשטח באופן שווה, לסובב טורטיה 180 מעלות בעדינות לשטח שוב. (לחלופין, להשתמש מערוך כדי לשטח את הבצק בין ריבועי פלסטיק.)
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
הסר ריבוע העליון של פלסטיק ולשים 1 כפית מילוי פטריות, או על 1 כפית פרסקו queso מתפורר עם 1/2 כפית קרם ופיסת פריחת סקווש, במרכז הסיבוב.
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
6
לקפל עגול, עדיין פלסטיק, מעל מילוי כדי ליצור חצי ירח וצביטה הקצוות יחד כדי לאטום. לקלף בעדינות את הפלסטיק, ולאחר מכן להעביר quesadilla למגש אחר עטוף פלסטיק לכסות עם גיליון שני של פלסטיק לעטוף. חזור עם הבצק שנותר, מה שהופך על 20 quesadillas של כל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
חום 1 אינץ 'של שמן במחבת כבדה עמוקה 10 אינץ' על חום גבוה בינוני עד מדחום שומן עמוק רושם 191°, אז quesadillas מטגנים בשמן עמוק בקבוצות של 6 עד 8, מפנה פעם או פעמיים, עד הזהב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז ולהחזרת שמן ל 191° לפני הוספת אצווה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מגישים quesadillas מיד.
1
* מילוי פטריות עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* Quesadillas ניתן ליצור, אבל לא מטוגן, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר, לטפוח יבש במידת הצורך, לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Windracer Russian River Pinot Noir עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.