קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

קסדיות פטריות בר עם סלסה שעועית שחורה חמה

קסדיות פטריות בר עם סלסה שעועית שחורה חמה
קסדיות פטריות בר עם סלסה שעועית שחורה חמה עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 938 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח, שום, צ'דר חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס חם, שעועית שחורה וקסדיות סלסה, ו קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מוסיפים את השמן ואת הפטריות פרוסות למחבת החמה. פטריות העונה עם פלפל שחור, מלח וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מטגנים את הפטריות 10 דקות או, עד כהה ומכרז, ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מעבירים את הפטריות לצלחת ומחזירים את המחבת לתנור בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
מוסיפים עוד סיבוב של שמן זית כתית אקסטרה למחבת ומוסיפים את הבצל, שום ופלפל חלפיניו; מטגנים במשך 2 או 3 דקות, ואז מוסיפים שעועית ותירס למחבת. מערבבים עגבניות קצוצות ורוטב ברביקיו, ואז מתבלים סלסה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
Dientes De AjoDientes De Ajo
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מעבירים סלסה חמה לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
מחממים מחבת מחבת מחבת או מחבת nonstick גדולה מעל בינוני לחום גבוה בינוני עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מוסיפים רסס של שמן למחבת ו 1 טורטייה קמח. לבשל טורטיה 1 דקה, ואז להפוך אותו.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
מפזרים 1/2 כוס צ ' דר חדה מעל 1/2 של טורטייה הקמח. מכסים את הגבינה עם 1/4 של פטריות פרוסות מבושל. מקפלים את המישור 1/2 של טורטייה על גבי המילוי ולחץ בעדינות עם מרית. מבשלים את הקסדייה הממולאת 30 שניות עד דקה יותר בכל צד לחום קלות ולפריך את הקסדייה ולהמיס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
הסר את הקסדייה ללוח חיתוך גדול או להעביר לתנור חם להחזיק, ואז לחזור עם מרכיבי quesadilla הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
חותכים כל quesadilla לתוך טריזים ומגישים עם סלסה חמה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.