קסולה צמחונית
קסולה צמחונית היא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 831 קלוריות. אם יש לכם שום, כרישה, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו קסולה צמחונית, קסולה צמחונית, ו כרישה צמחונית קסולה עם קרוטונים gruyère (מתכונים דומים).
הוראות
כרישה חצוי לאורך לחתוך לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ' , ולאחר מכן לשטוף היטב להתייבש טפיחה.
לבשל כרישה, גזר, סלרי, ושום בשמן עם עשבי תיבול, עלה דפנה, ציפורן, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל בסיר כבד גדול מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך וזהוב, על 15 דקות. מערבבים שעועית, ואז מים, ומבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד הגזר רך אבל לא מתפרק, כ 30 דקות.
מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע.
לזרוק פירורי לחם עם שמן, שום, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל בקערה עד מצופה היטב.
מורחים בתבנית אפייה וטוסט בתנור, ערבוב פעם באמצע, עד פריך וזהוב, 12 עד 15 דקות.
פירורי מגניב במחבת, ואז לחזור קערה ומערבבים פטרוזיליה.
השליכו את עשבי התיבול ועלי דפנה. מחית כמה שעועית בסיר עם מחית תפוחי אדמה או גב של כף כדי לעבות מרק. מתבלים במלח ופלפל. ממש לפני ההגשה, מפזרים פירורי שום.
למנה: 516 קלוריות, 23 גרם שומן( 3g רווי), 0mg כולסטרול, 370mg נתרן, 64g פחמימות, 12g סיבים, 16g חלבון לראות ניתוח מלא של נתונים תזונתיים של מתכון זה