קסולט דה קנרד של מייקל לואיס
צריך מנה עיקרית ללא חלב? קסולה דה קנרד של מייקל לואיס יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 927 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. אם יש לך עלי דפנה, בייקון סלאב, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: La Vie du Canard, Canard À L ' Orangina, ו ברווז עם פטל (Canard aux Framboises).
הוראות
יום 1 מערכה 1: עבודה מגעילה
להביא 5 ליטרים מים לרתיחה בסיר כבד 8 ליטר. מרתיחים שעועית, חשופה, 1 1/2 דקות, ואז לכבות את החום ולתת להם לספוג 50 דקות.
בעוד שעועית להשרות, לעשות את כל העבודה באמת מגעילה עם הבשר. שים קליפת חזיר בסיר 3 ליטר שלושה רבעים מלאים במים קרים ומביאים לרתיחה. להרתיח בשר חזיר קליפה 1 דקה.
לנקז ולשטוף תחת מים זורמים קרים, ואז לעשות את זה שוב. (לפעמים אתה יודע שזה מוכן כי זה גדל פטמות. לאחר ניקוז, לחתוך את קליפת חזיר מבושל באמת דוחה לחתיכות כי הם גדולים מספיק כדי לזהות (כ 2 אינץ'), כך שתוכל לדוג אותם לפני ההגשה.
לגרד ולהשליך שומן מ רגלי ברווז קונפי בשר לגרוס (ככל שהוא קורע יותר טוב). [הערות עורכים: אלה שאין להם בעיה עם בשר מזהה במזון שלהם אולי כדאי לשמור על הגריסה עד למינימום.]
מערכה 2: עבודה קצת פחות מגעילה
שים גבעולי פטרוזיליה, טימין, ציפורן שלמה, ו 8 שיני שום ב cheesecloth ולקשור לתוך צרור כדי להפוך זר garni.
מוסיפים חתיכות קליפה, חצאי בייקון, בצל 1 כוס, זר garni, ומלח שעועית. מבשלים, מכוסה, 1 1/4 שעות, ברפרוף באופן קבוע. מגניב, חשוף.
בעוד שעועית מבושלת, עצמות כבש חומות. לעשות זאת על ידי חימום שומן אווז בסיר ברזל יצוק אמייל מעל חום מתון עד שהוא מעשן, ואז לבשל עצמות כבש, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ 5 דקות. שים אותם בצד על צלחת. זרוק הנותרים 2 כוסות בצל לתוך סיר וחום כי, מדי. זה יכול לקחת עד 15 דקות. מערבבים באופן קבוע.
לקלף זרעים, ולקצוץ עגבניות.
מוסיפים עצמות שחומות וברווז קרוע לבצל.
מוסיפים עלי דפנה, מניית בקר, עגבניות, שאריות 4 שיני שום, יין לבן ופלפל. מבשלים, מכוסה, 1 1/2 שעות. קריר לטמפרטורת החדר, חשוף.
שים סיר עם בשר וסיר עם שעועית במקרר, מכוסה, לילה.
יום 2 חוק 1: קרשנדו (1 hr)
נקב חורים בנקניק עם מזלג וגריל אותו לאט במחבת גריל מתובל היטב על חום נמוך בינוני 20 דקות (כדי לקבל את השומן). (נקניק עדיין צריך להיות קצת לא מבושל מבפנים כשתסיים.)
העברה ללוח חיתוך וקריר מעט. חותך לתוך סיבובים דקים (1/4 אינץ').
להסיר ולהשליך עצמות ועלי דפנה מתוך סיר בשר.
הסר ברווז עם כפית מחוררת ולשים על צלחת. מלאי בישול נוזלי נשאר בסיר.
להסיר בייקון משעועית ולחתוך לחתיכות זעירות, ללא שומן. שים חתיכות על צלחת ולהשליך שומן בייקון שנותר. להשליך קליפת חזיר זר garni משעועית.
ג 'וליה צ' יילד אומרת: "עכשיו זה הזמן לנקז את השעועית ולזרוק אותם לתוך מיצי הבשר השופע, שאריות בישול."מניסיוני, לא נשאר מה לנקז. מה שאתם מסתכלים עליו, כשאתם בוהים בסיר השעועית, הוא קיר שעועית מוצק למדי, עם קצת נוזל דביק באמצע. אז, יוצקים מיצי בשר שמורים בישול לתוך סיר שעועית. להביא רתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, ומבשלים 5 דקות, ברפרוף כל חלאה. ואז לכבות את החום ולתת לשבת עוד 5 דקות.
מורחים שכבה של שעועית על החלק התחתון של סיר ברזל יצוק אמייל.
שכבה של נקניק ובייקון למעלה, שכבה נוספת של שעועית, ואז חצי ברווז (וכל בשר כבש), ואז שכבה נוספת של שעועית, וכולי, שמסתיימת בשכבה של שעועית. לאחר מכן להוסיף מספיק נוזל שנותר מ סיר שעועית עד שעועית שקועים.
מפזרים פירורי לחם ופטרוזיליה.
להביא את כל העניין לרתיחה, חשופה, על חום נמוך בינוני. ואז לתקוע אותו בתנור 20 דקות. לשבור דרך פירורי לחם בכמה מקומות עם כף, ומאפשר לנוזל לבלגן את המראה של הדבר. לאחר מכן להפחית את החום ל 177° ולהשאיר אותו עוד 40 דקות.