קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

קסולט עם בייקון, אנדוי וצלעות כפריות

קסולט עם בייקון, אנדוי וצלעות כפריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו קסולט עם בייקון, אנדוי וצלעות כפריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, שעועית צפונית עצומה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 71%. נסו קסולט עם בייקון, אנדוי וצלעות כפריות, שעועית לבנה מוקפצת ונקניק אנדוי קסולט, ו קאסולט קאנטרי מנצח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שעועית בקערה בינונית. מכסים במים 2 סנטימטרים מעל שעועית; בואו להשרות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים.
3
הביאו לרתיחה שעועית וציר עוף בתנור הולנדי. מכסים, מנמיכים את האש, ומבשלים 1 שעה או עד שעועית רכה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מסננים שעועית, שומרים מלאי ומניחים שעועית בצד. מחזירים ציר לסיר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה; מבשלים 20 דקות או עד שהם מצטמצמים ל -4 כוסות. הניחו מלאי בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוציאים בשר מעצמות הצלעות, שומרים עצמות; חותכים בשר לחתיכות בגודל 1 אינץ ' ומפזרים פלפל ומלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
ממיסים חמאה בתנור הולנדי אטום לתנור. עבודה ב 2 קבוצות, לבשל בשר צלעות 4 דקות או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מוציאים מהסיר ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים בייקון לסיר; מבשלים 7 דקות או עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוציאים מהסיר ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים נקניק לסיר; מבשלים 4 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוציאים מהסיר ושומרים על חום. מחזירים עצמות צלעות לסיר; מבשלים על אש בינונית-גבוהה 2 דקות לכל צד או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מנמיכים את האש לבינונית; מוסיפים בצל, גזר ושום למחבת, ומקפיצים 7 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים עגבנייה, טימין ועלי דפנה; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
15
מוסיפים בשרים שמורים, ומבשלים 2 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד לחימום יסודי.
16
מניחים עצמות צלעות שמורות על גבי תערובת הבשר. למעלה עם שעועית שמורה ומלאי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
17
אופים, לא מכוסה, ב 300 במשך שעה 1 ו 40 דקות או עד מבעבע ושעועית הם שחומים קלות פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
תן לעמוד 15 דקות.