קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

קסולט עם בייקון, אנדוי וצלעות כפריות

קסולט עם בייקון, אנדוי וצלעות כפריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו קסולט עם בייקון, אנדוי וצלעות כפריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, שעועית צפונית עצומה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 71%. נסו קסולט עם בייקון, אנדוי וצלעות כפריות, שעועית לבנה מוקפצת ונקניק אנדוי קסולט, ו קאסולט קאנטרי מנצח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שעועית בקערה בינונית. מכסים במים 2 סנטימטרים מעל שעועית; בואו להשרות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים.
3
הביאו לרתיחה שעועית וציר עוף בתנור הולנדי. מכסים, מנמיכים את האש, ומבשלים 1 שעה או עד שעועית רכה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מסננים שעועית, שומרים מלאי ומניחים שעועית בצד. מחזירים ציר לסיר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה; מבשלים 20 דקות או עד שהם מצטמצמים ל -4 כוסות. הניחו מלאי בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוציאים בשר מעצמות הצלעות, שומרים עצמות; חותכים בשר לחתיכות בגודל 1 אינץ ' ומפזרים פלפל ומלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
ממיסים חמאה בתנור הולנדי אטום לתנור. עבודה ב 2 קבוצות, לבשל בשר צלעות 4 דקות או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
7
מוציאים מהסיר ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים בייקון לסיר; מבשלים 7 דקות או עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוציאים מהסיר ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
מוסיפים נקניק לסיר; מבשלים 4 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מוציאים מהסיר ושומרים על חום. מחזירים עצמות צלעות לסיר; מבשלים על אש בינונית-גבוהה 2 דקות לכל צד או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מנמיכים את האש לבינונית; מוסיפים בצל, גזר ושום למחבת, ומקפיצים 7 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים עגבנייה, טימין ועלי דפנה; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
15
מוסיפים בשרים שמורים, ומבשלים 2 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד לחימום יסודי.
16
מניחים עצמות צלעות שמורות על גבי תערובת הבשר. למעלה עם שעועית שמורה ומלאי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
17
אופים, לא מכוסה, ב 300 במשך שעה 1 ו 40 דקות או עד מבעבע ושעועית הם שחומים קלות פריך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
תן לעמוד 15 דקות.