קערות לחם מהירות
קערות לחם מהירות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מתכון זה מכין 4 מנות עם 437 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. לכו לחנות וקנו שמרים, קמח לחם, גבינת פרמזן ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -30 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74% . ציון זה מוצק. מתכונים דומים: קערות לחם איטלקיות... השתמשו בהן למרק, סלטים או מטבלים , לחם קפרזה מהיר ולחם קינמון מוקה מהיר .
הוראות
בתבנית של מכונת הלחם, הניחו את כל המרכיבים לפי הסדר המומלץ על ידי היצרן. בחרו את רמת הבצק (בדקו לאחר 5 דקות של ערבוב; הוסיפו 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
לאחר סיום המחזור, העבירו את הבצק על משטח מקומח קלות. חלקו אותו לרבעים; עצבו כל חלק לכדור.
מניחים על תבנית אפייה משומנת. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כ-30 דקות.
אפו ב-200 מעלות צלזיוס במשך 15-20 דקות או עד להזהבה. קררו.
חותכים את הרבע העליון מכל גליל; רוקנים בזהירות את התחתית, ומשאירים קליפה בקוטר של 6 מ"מ (זורקים את הלחם שהוצא או שומרים אותו לשימוש אחר). ממלאים בצ'ילי, מרק צ'אודר או תבשיל.