קערות סלט אטריות בקר
קערות סלט אטריות בקר הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן שומשום, מלח כשר, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו קערות אטריות בשר אסייתיות, קערות אטריות בשר תאילנדיות, ו קעריות בשר ואטריות צמחוניות (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את שני צידי הקרקפת במלח. גריל על גריל חיצוני או מחבת גריל מקורה עד בינוני נדיר.
הסר מהחום והנח בצד. בקערה, לשלב פונזו( או סויה), שמן שומשום, שמן זית, חומץ יין אורז, שמן צ ' ילי חם, שום, זנגביל, וסוכר חום.
מערבבים לשלב, ואז לטעום ולהתאים טעמים / תבלינים לטעם שלך.כאשר סטייק הוא מגניב מספיק, מקום בשקית אחסון פלסטיק גדולה.
להוסיף 3 כפות של ההלבשה. לאטום את התיק בחוזקה ולמקם במקרר עד הצורך. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
יוצקים נשאר ההלבשה מעל ולזרוק לשלב. לבסוף, לזרוק בצלים ירוקים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים למשך כמה שעות לפחות או עד שיתקרר. אתה יכול לעשות את הסטייק ואת האטריות גם מראש כאשר אתה רוצה לשרת. כדי לשרת, להסיר סטייק משק אחסון לחתוך את התבואה לרצועות דקות.
טפטף קצת פונזו (או סויה) על אטריות רק כדי לתת לו דחיפה קטנה טעם, לזרוק שפע של עלי כוסברה, ולזרוק לשלב.
מגישים רצועות בשר בקר על ערימת אטריות, או לזרוק את כל זה לתוך קערה יחד.
מגישים עם מקלות אכילה אם יש לך אותם.אתה תאהב את זה!