קערת בשר וברוקולי
קערת בשר וברוקולי היא ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פרחי ברוקולי, אורז מרתיח בשקית, סטייק סינטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: קערת בשר וברוקולי, קערת אטריות בקר וברוקולי, ו קערת ברוקולי גבינה.
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה.
מערבבים רוטב סויה, קורנפלור, והויסין בקערה בינונית.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
הסר בשר בקר, הזמנת מרינדה.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 2 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם.
הוסף ברוקולי הבא 4 מרכיבים (דרך שמן שומשום) למחבת; לבשל 4 דקות או עד ברוקולי הוא פריך במכרז, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מרינדה שמורה למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.